Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε όλοι καλά. Λίγες μέρες απέμειναν και μας φεύγει και ο Ιούλιος. Ο Αύγουστος θα περάσει γρήγορα, αφού οι περισσότεροι θα έχετε τις άδειές σας και οι ασχολούμενοι με το ποδόσφαιρο θα κάνουν την προετοιμασία με τις ομάδες τους και ο πρωθυπουργός κύριος Μητσοτάκης θα λύνει συνεχώς τα προβλήματα της .....
καθημερινότητας και ελπίζουμε να τα καταφέρει. 

- Χαλαρά είπαμε και κανείς δεν θα μας το χαλάσει αυτό. Τα προβλήματα πολλά στο Δήμο Χαλκιδέων αφού ο κ. Παγώνης τα είχε κάνει όλα καλά όπως έλεγε και ευτυχώς δεν συνέχισε για να τα κάνει καλύτερα!!!! Δεν κάνουμε διευκρινήσεις αφού ο χρόνος που έχει στην διάθεσή του τελειώνει σε λιγότερο από 40 μέρες. Η μόνη μας ελπίδα είναι η δήμαρχος κυρία Βάκα και η νέα δημοτική αρχή. 

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στο τέλος αυτής της εβδομάδας θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις για όλους και για όλα. Η βιασύνη δεν βοηθάει την ομάδα και αυτό το ξέρουν οι διοικούντες αλλά και ΟΛΟΙ όσοι θέλουν η ομάδα να προχωρήσει. Όταν καταθέσαμε την πρόταση στην ΓΣ δεν την αφήσαμε μετέωρη. Η πρότασή μας είχε και την οικονομική κάλυψη κι εμείς δεν το ξεχνάμε. Υπομονή λοιπόν για λίγες μέρες και όλα θα γίνουν γνωστά σε όλους.

- Ο κύριος Βελόπουλος δίνει μάχη να κάνει αισθητή την παρουσία του, παίρνοντας θέση δεξιά της ΝΔ, ενώ ο κύριος Βαρουφάκης προσπαθεί να σταθεί αριστερότερα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά βλέπω να μην τους λαμβάνει κανείς υπ΄ όψιν του.  Πάντως επαναστατική γυμναστική, θα κάνουν και οι δύο.

- Ακούμε διάφορα σχόλια για πρώην Ενωσιακούς προπονητές οι οποίοι ενώ δεν πέτυχαν κάτι καλύτερο από τους προκατόχους τους, μιλάνε για πετυχημένο πέρασμα από τις Μικτές και μάλιστα αναφέρουν και το ευχαριστήριο της ΕΠΣ!!! Κύριοι η ΕΠΣΕ πάντα και για όλους, τις ίδιες ανακοινώσεις βγάζει.

-  Καλό κι αυτό. Τον ίδιο επίσημο χορηγό θα έχουν τουλάχιστον 3 ομάδες της Α΄ Κατηγορίας και αυτό στους δύσκολους καιρούς είναι θετικό. Θα περιμένουμε να δούμε ποιες θα είναι οι ομάδες αυτές και μακάρι να είναι περισσότερες.