Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχετε. Σήμερα πάμε εκκλησία, ανάβουμε κανένα κεράκι και στην προσευχή μας λέμε και για τον πρωθυπουργό να τον έχει καλά ο Θεός,αφού ας μη γελιόμαστε αυτός έστειλε τον Τσίπρα ...
στην αντιπολίτευση και τον συνέταιρό του Πάνο Καμένο στο πουθενά, ενώ έκλεισε την πόρτα της Βουλής στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,

- Ποιος κύριος "τρώει" τις εκλογικές φάπες την μία πίσω από την άλλη; Φάπα στις Ευρωεκλογές για το κόμμα του, φάπα στις Περιφερειακές Εκλογές με την παράταξη που στήριξε το κόμμα του, φάπα στις Δημοτικές Εκλογές για την παράταξή του, φάπα και ως υποψήφιος αφού δεν εκλέχθηκε και έφαγε και μια φάπα στις Εθνικές Εκλογές, αφού το κόμμα του δεν πήρε έδρα στην Εύβοια και φυσικά δεν έχει ρόλο στην κυβέρνηση.

- Ο Φάπας λοιπόν είναι αυτός ο κύριος και τελευταία σήκωσε και ανάστημα και έμαθε και να απειλεί!!!! Κύριε, όταν θα έρθει η ώρα και αυτό θα το κρίνουμε εμείς, θα γράψουμε το ονοματάκι σας και θα σας καλέσουμε για καφέ σε δημόσιο χώρο, να σας τα πούμε και από κοντά. Λυπούμαστε γιατί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης παριστάνεις τον κύριο και το καλό παιδί.

- Ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει προτάσεις από κάποιες ομάδες και κάπου θα πάει να παίξει μπαλίτσα. Το να παρουσιάζουμε ως κάτι ξεχωριστό την μεταγραφή ενός ποδοσφαιριστή, δεν είναι ότι το καλύτερο για τον ίδιο, αλλά ούτε και για την ομάδα που θα τον αποκτήσει. Τα[παραδείγματα είναι πολλά και κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει τόσο εύκολα. Υπάρχουν ακόμη κάποιοι οι οποίοι πληρώνουν για κάποιους, αλλά το τέλος για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές δεν είναι και το καλύτερο.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν είναι η ομάδα που θα έχει πρόβλημα στο να ολοκληρώσει το ρόστερ ή να έχει καλούς προπονητές, να έχει φιλάθλους και να έχει την στήριξη των φορέων και των επιχειρήσεων. Όταν η ομάδα θα επανακτήσει πλήρως την εμπιστοσύνη όλων, τότε όλοι θα θέλουν να είναι δίπλα στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ με τον δικό τους τρόπο. Αυτό θα είναι το στοίχημα για τους διοικούντες και πιστεύουμε πως θα το κερδίσουν.

-  Κυριακή σήμερα και θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση και ιδιαίτερα σ΄ αυτούς οι οποίοι νομίζουν πως κάνουν κάτι ξεχωριστό και πως είναι ξεχωριστοί. Αγαπητοί κύριοι, το θέμα δεν είναι να παριστάνουμε τους πρώτους ή τους καλύτερους, αλλά να μπορούμε να διαμορφώνουμε κλίμα με αυτά που γράφουμε, να επηρεάζουμε πρόσωπα και καταστάσεις και φυσικά να βοηθάμε ώστε να βρίσκονται λύσεις. Το να βρίσκουν άλλοι τις λύσεις κι εμείς να έχουμε τις  απαιτήσεις, θα το χαρακτηρίσουμε μαλακία, για να μην γράψουμε κάτι χειρότερο.....

- Αύριο Δευτέρα θα έχουμε περισσότερες αναρτήσεις, αφού όπως γράψαμε τουλάχιστον τα Σαββατοκύριακα θα πηγαίνουμε πολύ χαλαρά.