Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε όλες και όλοι καλά. Προσοχή αυτές τις μέρες του παζαριού για να μην σας πειράξει το γουρουνόπουλο. Με μέτρο και...
προσοχή που θα πάτε να το φάτε. Προτιμήστε τις ταβέρνες που ξέρετε και όχι "γουρούνι στο σακί" !!!! Να περάσετε καλά.

- Στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ο ΣΕΧΑΪ και σίγουρα θα βοηθήσει αρκετά στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα.  Ο Σεχάϊ αγωνιζόταν στην ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ και είχε σημαντική προσφορά. Να του ευχηθούμε να έχει μια καλή χρονιά και να είναι υγιής. Έκανε καλή επιλογή και πιστεύουμε πως στην Ερέτρια θα βρει το καλύτερο κλίμα.

- Εμείς δεν απειλούμε κανέναν και φυσικά δεν φοβόμαστε και κανέναν. Αυτός που νομίζει πως θα μας τρομάξει κάνει μεγάλο λάθος. Εμείς δεν χρησιμοποιούμε τρίτους, αλλά ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να προστατέψουμε την οικογένειά μας και θα το αποδείξουμε αν χρειασθεί. Είναι κρίμα, δημοτικός σύμβουλος ο οποίος κρύβει από τον κόσμο τον πραγματικό του χαρακτήρα, να καταλήγει να απειλεί και να είναι τραμπούκος. Πάμε παρακάτω.

- Είναι αλήθεια πως όταν προσπαθείς να βοηθήσεις ώστε μια προσπάθεια να μην πάει χαμένη, υπάρχει ο κίνδυνος να βρεθείς "ο μαλάκας" της υπόθεσης. Εμείς μαλάκες δεν θα γίνουμε για κανέναν και για τίποτα και δεν θα κάνουμε κωλοτούμπα, ούτε και θα ξεπεράσουμε τις κόκκινες γραμμές. Από σήμερα αρχίζουμε να κρατάμε αποστάσεις, για να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να χαλάσει ότι έγινε μέχρι σήμερα. Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, εμείς έχουμε πει από την αρχή, πως δεν είναι δυνατόν, εμείς να στηρίζουμε κάτι με όλες μας τις δυνάμεις, για να βρίσκουν σ΄ αυτό θέση κάποιοι οι οποίοι δεν μπορούν να το υποστηρίξουν. Από σήμερα ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Καλή τύχη.