Σάββατο 17 Αυγούστου 2019

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Μπράβο, μπράβο, μπράβο.
Είναι πολλοί αυτοί που τελικά αγαπούν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και θέλουν να πληρώσουν για να πάει η ομάδα ψηλά.
Είναι έτοιμοι να αναλάβουν την ομάδα και να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και να κάνουν μεταγραφές , ποδοσφαιριστών από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Φαίνεται πως γνωστός Χαλκιδάρας είναι ο επικεφαλής και ο ίδιος την Δευτέρα θα ζητήσει την παραίτηση της σημερινής διοίκησης για να αναλάβει ο ίδιος ...ή οι δικοί του.
Η εξέλιξη αυτή είναι πολύ καλή, αφού ότι κι αν γίνει, θα είναι για το καλό του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Αν πραγματικά όλα αυτά δεν είναι παραμύθι, ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πάει όπως λένε κατευθείαν Β΄ Εθνική!!!!
Αν όλα είναι μούφα, η ομάδα θα συνεχίσει τον δρόμο της και αυτοί που είπαν και έγραψαν όλα αυτά, λογικό είναι να πάρουν οριστικό διαζύγιο από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Η ομάδα όπως είναι σήμερα, θα προχωρήσει μέχρι και τις 30 Αυγούστου στον οργανωτικό τομέα αρέσει δεν αρέσει αυτό σε κάποιους και φυσικά θα φροντίσει ώστε κάθε τέλος του μήνα, να είναι εντάξει απέναντι σε ποδοσφαιριστές και προπονητές.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στο τέλος κάθε μήνα θα πληρώνει, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο μήνα.
Κάποιοι είχαν μάθει να βάζουν άλλοι τα χρήματα και άλλοι να κάνουν κουμάντο.
Είχαν μάθει να επιβάλλουν τις δικές τους απόψεις, χωρίς να βάζουν το χέρι στην τσέπη.
Είχαν μάθει και απαιτούσαν να γνωρίζουν τα πάντα και πάντα πρώτοι.
Λοιπόν η Δευτέρα 19 Αυγούστου είναι κοντά, πολύ κοντά. Όταν αυτή η μέρα περάσει, η επόμενη θα είναι τελείως διαφορετική και θα είναι πολλοί αυτοί που θα ενοχληθούν.
Οι κύριοι Λάμπρου, Τοκπασίδης και οι ποδοσφαιριστές δεν θ΄ ανησυχούν για τίποτα. Δεν θα ασχοληθούν με το οικονομικό, γιατί αυτό θα λυθεί για όλους τους μήνες και για όλους. Αυτοί θα φροντίσουν για το αγωνιστικό κομμάτι και μόνο.
Περιμένουμε λοιπόν να δούμε τους Χαλκιδάρες εκείνους οι οποίοι θέλουν να ελέγχουν ακόμη και με ποιον θα μιλάει ο καθένας μας.