Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και Καλή Παναγιά.
Δυστυχώς η καταστροφή στην Εύβοια είναι πολύ μεγάλη και μακάρι σήμερα αυτή η μεγάλη φωτιά να σβήσει και να μην έχουμε τα χειρότερα.

- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ τα δίνει ....
όλα και πάλι και μάλλον πάει για την άνοδο, αφού μετά τον Σταματάκο πάει να δώσει τα χέρια με Ρεπετσά και Ζουλιώτη.... Φαίνεται πως ο κ. Στούπας και οι συνεργάτες του, πάνε να "κόψουν" την φόρα σε άλλους φιλόδοξους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

- Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ συνεχίζουν με στόχο αυτόν που είχαν από την αρχή. Πρώτα οργάνωση σε όλα τα επίπεδα και μετά τα υπόλοιπα. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στο τοπικό πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας, δεν έχει στόχο να μείνει για πολύ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως "θα σπρώξει" λεφτά. Τα λεφτά θα τα ρίξει εκεί που πρέπει όταν όλα είναι έτοιμα.

- Αύριο η γιορτή Της Παναγιάς και ευχόμαστε να μην έχουμε σε εξέλιξη καμία φωτιά. Όταν όλα θα τελειώσουν με την φωτιά στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, θα πρέπει να δούμε τι συνέβη και αυτή την φορά η φωτιά πήρε τέτοιες διαστάσεις.

- Τι μας έλεγε το δελτίο τύπου βουλευτή της Εύβοιας;;; Έζησε μια περιπέτεια για να πάει από την Τήνο στην Μύκονο με περιπολικό του λιμενικού, για να πάρει το αεροπλάνο και να έρθει μετά στην Εύβοια ώστε να είναι κοντά στους πολίτες που περνούσαν δύσκολα με την φωτιά τριγύρω από τα σπίτια τους!!!! Συγνώμη κύριε, αλλά πάλι καλά που δεν μας είπατε πως κάνατε και τάμα στην Παναγιά της Τήνου!!!!