Κυριακή 11 Αυγούστου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχετε. Υπάρχει ακόμη χρόνος να πάτε όσοι δεν πήγατε κάπου για διακοπές. Κάποιοι επέλεξαν την Σύρο και μας είπανε πως διαπίστωσαν ότι οι Συριανοί είναι ευγενείς, λες και εδώ στην Χαλκίδα υπάρχουν αγενείς!!!! Κάποιοι άλλοι πήγαν Σκιάθο και.....
δήλωσαν με φώτο σκαφάτοι, για να ζηλέψουν οι άλλοι που πήγαν Σύρο με το πλοίο της γραμμής. 

- Σήμερα ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα υποδεχτεί το ΑΥΛΩΝΑΡΙ σ΄ ένα πρώτο τεστ και για τις δύο ομάδες, αφού είναι στην αρχή της προετοιμασίας τους. Ο αγώνας θ΄ αρχίσει στις 18:00 στο Στάδιο της Χαλκίδας.

- Τα συλλυπητήριά μας στον Πάνο Ελευθερίου για τον χαμό του πατέρα του. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και να ζήσουν να τον θυμούνται. 

- Καλημέρα πρόεδρε και να είσαι πάντα καλά. Σιγά σιγά να ετοιμασθούμε για το ραντεβού και να πιούμε το καφεδάκι που λέγαμε. Έχουμε να πούμε πολλά και φυσικά ποδοσφαιρικά.  

- Πριν τελειώσουν οι μεταγραφές θα έχουμε δύο μεταγραφές έκπληξη για ομάδα της Α΄ Κατηγορίας της Εύβοιας. Ο πρόεδρος της ομάδας γνωρίζει τα ονόματα αλλά δύσκολα θα τα πει πριν έρθει η ώρα. Η ομάδα δεν θα επιβαρυνθεί ούτε 1 ευρώ γι΄ αυτές τις μεταγραφές, αφού το ποσόν θα καλύψει φίλος της ομάδας!!!

- Καλή Κυριακή σε όλες και όλους.