Σάββατο 17 Αυγούστου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλό Σαββατοκύριακο και να προσέχετε την υγεία σας. Τα μπάνια του λαού φτάνουν στο τέλος τους και σε λίγο θα μπούνε όλα τα κεφάλια μέσα. Καλοκαίρι ήταν και πέρασε θα λέμε σε λίγες μέρες, αλλά η ζωή δεν....
σταματά το Καλοκαίρι, απλά κάθε εποχή αλλάζει ρυθμούς.

- Εμείς εδώ στο apopsignomi θα πάμε έτσι χαλαρά μέχρι και την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου και θα ξαναμπούμε σε κανονικούς ρυθμούς από την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019. Μέχρι τότε θα προσπαθήσουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις και στην πολιτική και στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, αφού και για τα δύο το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.

- Ο αγαπητός κύριος Δόξης ο οποίος κατά δήλωσή του αγαπάει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ όσο κανείς άλλος, μας έβαλε στο κάδρο και άρχισε να μας πυροβολεί. Μας κατηγορεί, επειδή όπως λέει δεν στηρίξαμε την πρόταση του κυρίου Τόλια για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Μας κατηγορεί επειδή όπως λέει μας λάδωσαν οι προηγούμενοι για να μπούμε μπροστά και να καλύψουμε τις παρανομίες τους. Κύριε Δόξη, πείτε και γράψτε όσα θέλετε. Όλοι θα κριθούμε στο τέλος. Είχατε την ευκαιρία στην ΓΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να πείτε την πρόταση σας, αυτή να εγκριθεί και να είχατε εσείς ή κάποιος άλλος την διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Δεν το κάνατε και τώρα θέλετε άλλη διοίκηση. Κανένα πρόβλημα. Ζητήστε ΓΣ με βάση το καταστατικό και πείτε τα εκεί. Εμάς κύριε Δόξη δεν μας ενοχλούν αυτά που γράφετε. Γράψτε και χειρότερα. Εσείς είσθε "ΑΡΧΟΝΤΑΣ" και όπως λέτε έχετε διασυνδέσεις στην Αθήνα και θα πάτε την ομάδα κατευθείαν στην Β' ΕΘΝΙΚΉ. Περιμένουμε λοιπόν την Δευτέρα να κάνετε πράξη αυτά που λέτε κι εμείς θα μείνουμε μακριά, για να σας καμαρώνουμε.

- Λένε κάποιοι γιατί απαντάμε στον κύριο Δόξη και γιατί ασχολούμαστε μαζί του. Κύριοι είσθε λάθος. Εμείς απαντάμε σε όλους και δεν κλείνουμε μάτια και αυτιά. Στο κάτω κάτω, ο κύριος Δόξης αναφέρει ονόματα. Λέει πως ο κύριος Τόλιας θέλει και μπορεί να πάει την ομάδα στην Β΄ Εθνική. Γιατί να μην το συζητήσουμε λοιπόν; Ο κύριος Τόλιας δεν είναι κάποιος τυχαίος. Υπήρξε πρόεδρος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στο παρελθόν και αντιπρόεδρος επί κ. Κοτσάτου. Μπορεί να τον εκπροσωπεί ο κύριος Δόξης και να γράφει τα όσα γράφει. Ας περιμένουμε λοιπόν μέχρι την Δευτέρα και βλέπουμε. Μπορεί η πρόταση του κυρίου Δόξη να είναι η καλύτερη. 

- Το τι διαβάσαμε για όλους αυτούς που πέρασαν από τα καμένα, δεν μπορούμε να το περιγράψουμε. Κάηκε το σύμπαν και κάποιοι μας λένε πως αυτοί έκαναν το καλύτερο. Ο ένας ευχαριστεί τον άλλον και ολοι μαζί πανηγυρίζουν, αλλά δεν καταλάβαμε το γιατί. ψάξτε το λίγο όλοι σας και θα ανακαλύψετε το γιατί. Πολιτικοί οι οποίοι υπηρετούν την αυτοδιοίκηση και όσοι έχουν αποφασίσει να είναι τσιράκια τους, τρέχουν πίσω από τις φωτιές, χωρίς όμως να έχουν κάνει το παραμικρό για να μην γίνει το κακό. Μόνιμο παραμύθι και είναι μόνο για φωτογραφίες και δηλώσεις. Από πρόληψη τίποτα.

- Ο άλλος λέει πως κάηκαν 30.000 στρέμματα, αλλά υπάρχουν ακόμη 700.000 στρέμματα!!! Βολεμένε, σε 6-7 χρόνια, αν ακολουθηθεί η δική σου πρακτική, δεν θα μείνει τίποτα.

- Μόνο 14 μέρες έμειναν για να αναλάβουν οι νέοι τοπικοί άρχοντες και να ευχηθούμε να κάνουν κάτι καλύτερο από τους προηγούμενους. Να προσέξουν την καθημερινότητα, να προσέξουν τα σχολεία και να μην προσθέσουν άλλα προβλήματα στους δημότες.