Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είναι και τυχερή, αφού σήμερα έχουμε Τρίτη και 13!!!!  Αύριο θα είναι Τετάρτη και ο μήνας θα έχει 14 και πάει λέγοντας.

- Την υγειά μας να έχουμε και επιτρέψτε ....
μας να κάνουμε μια ευχή. Η Παναγιά να βοηθήσει μια οικογένεια φίλων, ώστε να ξεπεράσουν ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν. Πιστεύουμε πως η πίστη σώζει ζωές και η Παναγιά μας θα τους δώσει δύναμη να ξεπεράσουν αυτή την δοκιμασία. 

- Έμπαινε Γιώργο έμπαινε!!!! Κύριε Γιώργο μας, λέγε όσα θες λέγε και να είσαι σίγουρος πως δεν μας ενοχλείς. Με την φωτιά δεν παίζει κανείς και αυτό το ξέρουν και τα μικρά παιδιά. Κύριε Γιώργο μας, αν γράψουμε έστω ένα ψέμα στις αποκαλύψεις που θα κάνουμε σύντομα, τότε εμείς θα αναλάβουμε τις ευθύνες. Αν όμως έχουμε δίκιο ετοιμάσου για συρτάκι  και Καλαματιανό!!

- Στον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ υπάρχει αισιοδοξία και όλα δείχνουν πως οι Αλιβεριώτες έχουν στο μυαλό τους την άνοδο στην Γ΄ Εθνική και για να το πετύχουν αυτό πρέπει να κατακτήσουν το πρωτάθλημα στην Α΄ Κατηγορία. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και ο κόσμος. Θα δούμε αν ο κόσμος έχει πεισθεί να επιστρέψει στο γήπεδο και να είναι ο δωδέκατος παίχτης. Η ομάδα δεν έχει οικονομικά προβλήματα και ο πρόεδρος κ. Κατσινόπουλος ειναι εντάξει στις υποχρεώσεις του.

- Πολλά ακούμε και διαβάζουμε για το κύκλωμα κοκαϊνης στην Εύβοια και για κάποιον ο οποίος ήταν υποψήφιος με τον κ. Παγώνη και πάντα δίπλα στον κ. Σίμο Κεδίκογλου.  Κάποιοι έδωσαν στην δημοσιότητα και την φωτογραφία του, ενώ γνωρίζουν πως είναι χρήστης ο ίδιος. Σε λίγο θα γράψουμε την άποψή μας για το θέμα.