Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

Καλησπέρα, αντί για καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλησπέρα σας και να είσθε όλοι καλά. Πάμε για την γιορτή της Παναγιάς και μετά προφανώς τα κεφάλια μέσα. Ουσιαστικά για τους περισσότερους αυτό θα γίνει από Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου. Έχουμε δηλαδή περίπου 17 μέρες ακόμη και φροντίστε να τις περάσετε καλά.

- Τρίτη και 13 αύριο και οι προληπτικοί άρχισαν να παίρνουν τα μέτρα τους. Να είσαι ...
προληπτικός, να είναι μια τέτοια μέρα και να περάσει μπροστά σου μαύρη γάτα!!!! Γαμώ την ατυχία μας δηλαδή.
Μη δίνεται σημασία σ΄ αυτά, αλλά τώρα είναι της μόδας, αφού οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και ιδιαίτερα οι πρώην ΠΑΣΟΚ και νυν ΣΥΡΙΖΑ, τα φορτώνουν όλα στον Μητσοτάκη!!! Για γέλια είναι αυτοί που στήριζαν Γιωργάκη και μετά Αλέξη και τώρα τους ενοχλεί ο Κυριάκος. 

- Δεν περιμένουμε ευχαριστώ από κανέναν και δεν συζητάμε με κανέναν, μόνο και μόνο για να περνάει η ώρα ή για να λέμε πως κάτι κάνουμε. Κάναμε ότι μπορούσαμε καλύτερο και το αποτέλεσμα μέχρι σήμερα μας δικαίωσε. Αν δεν υπήρχαν όλα αυτά, σήμερα δεν θα υπήρχε τίποτα. Τώρα περνάμε στην πράξη. Τώρα θα καταλάβουν όλοι πως τα αστεία τελείωσαν. Τώρα θα μιλάμε με στοιχεία και αποδείξεις καθημερινά. 

- Καλησπέρα πρόεδρε.  Κόκαλα θα βγάλει ο καφές, αλλά όπως και να έχει εμείς θα τον πιούμε και θα είναι και σκέτος. Σου έχω νέα πρόεδρε. Εσύ να προσέχεις την υγεία σου και τους θρασύδειλους θα τους βάλουν άλλοι στην θέση τους.