Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

Ο άθλος του ΗΡΑΚΛΗ

 Είχαμε γράψει πως θα περιμένουμε τις ανακοινώσεις για το θέμα της μεταγραφής του ποδοσφαιριστή ΗΡΑΚΛΗ ΜΠΑΛΟΖΙ και μετά θα γράψουμε την άποψή μας.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, σ΄ εσάς θα λέμε πάντα αλήθειες και δεν μας.....
ενδιαφέρει, το αν μας παρεξηγούν.
Το σήριαλ με τον Ηρακλή Μπαλόζι δεν ξεκίνησε τώρα. Είναι παλιά ιστορία και έντονα το ζήσαμε από την ώρα της μεταγραφής του στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ της Ερέτριας.
Ο ποδοσφαιριστής είχε αποφασίσει μετά από τρία χρόνια παρουσίας στην Ερέτρια, να πάρει μεταγραφή για άλλη ομάδα και έπαιζε το να πάει στο εξωτερικό για δουλειά, αφού πλέον έχει αποφασίσει να παντρευτεί και να δημιουργήσει την δική του οικογένεια.
Αυτό που είχε αποφασίσει το γνώριζε ο πρόεδρος κύριος Κοντσιλίδης και τα μέλη της προηγούμενης διοίκησης. Τίποτα δεν ήταν ξαφνικό και είναι αλήθεια πως για κάποιον λόγο, το σκηνικό άλλαξε και η νέα διοίκηση είπε στον ποδοσφαιριστή να συνεννοηθεί με τον κύριο Ρόγκα για να του δοθεί η ελευθέρας.
Είχε βάση αυτό;
Ήταν στα πλαίσια της λογικής;
Κάτι συνέβη, αλλά δεν ήταν ευθύνη του ποδοσφαιριστή.
Αν ο κύριος Ρόγκας είχε κάτι να περιμένει, αυτό σίγουρα δεν το περίμενε από τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε ξεκαθαρίσει την θέση του με την Ερέτρια και τον κύριο Ρόγκα.
Αν δηλαδή είχε κάποια απαίτηση ο κ. Ρόγκας αυτή θα ήταν από την ομάδα και όχι από τον ποδοσφαιριστή.
Λάθος φυσικά και η ανάρτηση του ποδοσφαιριστή ο οποίος τρελάθηκε, όταν ακούσθηκε πως αν δεν πληρώσει, θα του έκοβαν την μπάλα!!!!!
Φιλες και φίλοι αναγνώστες, η συνέχεια είχε πολλά επεισόδια τα οποία ελάχιστοι γνωρίζουν. 
Ένα από αυτά είχε ως εμπλεκομενους κι εμάς. 
Ο ποδοσφαιριστης είχε δηλώσει πως αν δεν φύγει στο εξωτερικό θα πήγαινε στον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών, ο οποίος είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον. Εμείς αυτό το γνωρίζαμε από πρώτο χέρι και για μια ακόμη φορά σεβαστηκαμε και τον ποδοσφαιριστή και τον ΗΡΑΚΛΉ ΨΑΧΝΏΝ. 
Κατηγορηθηκαμε πως δημιούργησαμε το θέμα για να τον πάρουμε στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. 
Κύριοι δεν είμαστε όλοι ίδιοι. 
Τον ΗΡΑΚΛΉ ΜΠΑΛΟΖΙ θα τον θέλαμε αν είχαμε εμείς κάποια ομάδα. Δεν έχουμε  όμως. 
Ζητήσαμε από τον Ηρακλή να κατεβάσει μια ανάρτηση που έκανε και να περιμένει λίγες μέρες. Τον ευχαριστούμε που μας άκουσε. 
Ευχόμαστε κάποιοι να ανακαλεσουν τις μαλακιες που έλεγαν σε βάρος μας. Αν δεν το κάνουν, δεν θα τους παρεξηγησουμε, αλλά οι ίδιοι θα ξέρουν πως για να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο ο Ηρακλής, κάτι κάναμε κι εμείς, αφού μιλήσαμε και με τον κ. Ρόγκα και με την Ερέτρια και με τον ποδοσφαιριστή. 
Κλείνουμε το θέμα εδώ και δηλώνουμε πως ποτέ δεν ζητήσαμε εμείς από τον ποδοσφαιριστή ή τον κ. Ρόγκα ή την διοίκηση της Ερέτριας κάτι. 
Ηρακλή να έχεις μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά και να είσαι πάντα υγιής και ευτυχισμένος με την οικογένειά σου.