Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα. Επιτρέψτε μας σήμερα να μην αναφερθούμε σε πολλά θέματα στο "καλημέρα", αλλά μόνο σε ένα.
Ο προπονητής κύριος Παναγιώτης Ελευθερίου έχασε τον αγαπημένο του πατέρα το Σάββατο 10 Αυγούστου 2019 και χθες Κυριακή 11 Αυγούστου συγγενείς , φίλοι και γνωστοί τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία.
Ο Γιάννης Ελευθερίου δεν είναι πλέον σ΄ αυτόν τον κόσμο, αλλά στην αγκαλιά του ουρανού εκεί που θα καταλήξουμε όλοι.
Οι δικοί του άνθρωποι έχουν έναν αβάσταχτο πόνο και κάθε λόγος....
παρηγοριάς είναι σημαντικός.
Δεν θα μπαίναμε ποτέ στην διαδικασία να κάνουμε θέμα, τον θάνατο ενός ανθρώπου και δεν το έχουμε ξανακάνει.
Ζητάμε συγνώμη από την οικογένειά του και ιδιαίτερα από τον γιο του Παναγιώτη, αλλά θα γράψουμε αυτό που αισθανθήκαμε από την ώρα που έγινε γνωστό το δυσάρεστο νέο.
Εκατοντάδες τα μηνύματα προς τον Παναγιώτη και κάποιοι έδειχναν να πόνεσαν πολύ, μα πάρα πολύ. 
Είμαι κι εγώ της άποψης πως η ζωή δεν σταματά όταν κάποιος πεθαίνει, αλλά σ΄ αυτή την ριμάδα την ζωή υπάρχουν πολλοί δήθεν.
Ρε σεις, όταν ένας μάγκας φεύγει, δεν θέλει κλάματα και λύπες. Αυτός τα έχει ζήσει όλα και θέλει τους πάντες ειλικρινείς και μάγκες.
Δεν γουστάρει αυτούς που το απόγευμα εξέφρασαν την λύπη τους και παρίσταναν τους πονεμένους,  μέσα από τα "κοινωνικά δίκτυα"το βράδυ και πριν καν οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία ο ΆΝΤΡΑΣ, όπως έγραψε ο Παναγιώτης, αυτοί οι ίδιοι να μας ενημερώνουν πάλι με τον ίδιο τρόπο πως διασκέδαζαν στα πανηγύρια ανά την Εύβοια, ίσως για να πνίξουν τον πόνο τους..
Γεμίσαμε δήθεν. Χάθηκε το φιλότιμο και το μέτρο.
Συγνώμη, αλλά όταν θρηνείς κάποιον δεν το ρίχνεις στα πανηγύρια. 
Κάνεις τουλάχιστον υπομονή μια δυο μέρες ή τέλος πάντων δεν ανεβάζεις βίντεο για να μας πεις πως διασκεδάζεις.
Δεν υπήρξαμε φίλοι του ίδιου και της οικογένειάς του και ούτε καν γνωστοί.
Δεν είναι δυνατόν το απόγευμα να θρηνείς κάποιον, το βράδυ να διασκεδάζεις στην Πάολα ή σε κάποιο πανηγύρι ή σε κάποια εκδήλωση συλλόγου και την επόμενη μέρα να είσαι και στην κηδεία.
Οι μάγκες της παλιάς εποχής δεν τα σηκώνουν αυτά και δεν τα γουστάρουν και ο Γιάννης Ελευθερίου ήταν ένας από αυτούς και θα γελάει εκεί ψηλά στον ουρανό όταν βλέπει όλα αυτά.
Και πάλι μια συγνώμη από την οικογένεια, αλλά μας ενόχλησε η στάση κάποιων.