Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά. Από που ν΄ αρχίσουμε και που να τελειώσουμε. Να ξεκινήσουμε με ευχές προς τις Μικτές Εύβοιας Κ12 και Κ14 οι οποίες σήμερα αντιμετωπίζουν τις αντίστοιχες της Βοιωτίας στα πλαίσια της η αγωνιστικής. Οι προπονητές Κρόκος Γιώργος και Μαστραγγελής Αργύρης έκαναν τις επιλογές τους και σε ....
λίγο οι αποστολές θα φύγουν για την Βοιωτία. Καλή επιτυχία να ευχηθούμε και οι ομάδες τις Εύβοιας να επιστρέψουν με την νίκη.

- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ το Σάββατο αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ και την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου θα υποδεχθεί την ΔΡΟΣΙΑ σ΄ έναν αγώνα ο οποίος είχε αναβληθεί εξ αιτίας της κακοκαιρίας.  Οι άνθρωποι της διοίκησης του ΗΡΑΚΛΗ έχουν πολλούς στόχους, αφού εκτός από την κατάκτηση του πρωταθλήματος κι την άνοδο στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ, είναι και στον θεσμό του κυπέλλου και αν περάσουν την ΑΡΤΑΚΗ θα πάνε στον τελικό. Στόχος είναι και το να παραμείνουν αήττητοι στο πρωτάθλημα.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα μας τρελάνει όλους. Ο καθένας έχει το δικό του σχέδιο και προσπαθεί να το τερματίσει. Ας κάνει λοιπόν ο καθένας ότι θέλει και στο τέλος θα δούμε το αποτέλεσμα και θα κρίνουμε. Πάντως αύριο Πέμπτη περιμένουν όλοι τον κύριο Μορίδη, αλλά οι δικές μας πληροφορίες λένε πως θα εμφανισθεί και ο κ. Λαθουράς μαζί με προπονητή, βοηθό και δεν ξέρουμε ποιους άλλους!!! Ας βάλει ο Θεός το χέρι του. Πάντως αυτή την φορά οι ποδοσφαιριστές πήραν την σωστή απόφαση και δεν θα δώσουν την χαριστική βολή στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.

- Έχουμε και αγώνες Γυναικείου Ποδοσφαίρου την Κυριακή. Οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ θα υποδεχθούν τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΘΗΝΩΝ, για το πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής, οι ΑΠΟΛΛΩΝΙΔΕΣ Ερέτριας θα υποδεχθούν τον ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟ και ο ΑΣΤΕΡΑΣ Χαλκίδας παίζει εκτός έδρας με τις ΝΗΡΗΪΔΕΣ Φθιώτιδας. Οι δύο αυτοί αγώνες για το πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής Γυναικών.