Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλό Σάββατο να έχετε.  Νικολάου και Σμπιλίρης "έβγαλαν είδηση" χθες στην εκπομπή τους, αφού έβγαλαν τον κύριο Λαθουρά και τους είπε πως η ομάδα θα κατέβει ν΄ αγωνισθεί και πως ο ίδιος θα είναι στο γήπεδο!! Καημένε ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τι άλλο θ΄ ακούσουμε. Προπονητής και ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να στηρίξουν την ομάδα και να αγωνισθούν και ο κ. Λαθουράς το έμαθε από τους δημοσιογράφους, αφού δεν έχει περάσει ούτε έξω ...
από το γήπεδο. Θα έχει πλάκα να πάει για να πάρει τις εισπράξεις από τα εισιτήρια!!! Το γράφουμε γιατί κάλεσε τους φιλάθλους να πάνε στο γήπεδο!!!

- Κύριε Λαθουρά όταν θα είσθε εντάξει στις υποχρεώσεις σας, τότε να πάτε και στο γήπεδο. Την Δευτέρα πάτε να πληρώσετε και την Τετάρτη που παίζει η ομάδα να πάτε και στο γήπεδο. Προσέξτε κύριε Λαθουρά, γιατί εκεί στην είσοδο και στα εισιτήρια πρέπει να ξέρει κάποιος για να κάνει διαχείριση.

- Εξελίξεις και στον ΤΑΜΥΝΑΊΚΟ και να ευχηθούμε στον κ. Δημήτρη Αντωνόπουλο καλή χρονιά και καλή επιτυχία στο έργο του. Τον εκτιμάμε και ως προπονητή και ως άνθρωπο και θα γράψουμε αργότερα και για τον ίδιο και για τον κ. Κατσινόπουλο και για τον κύριο Βαλκάνο και γενικότερα γι τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ.

- Ήθελε 2 ακόμη δυνατές μεταγραφές για να κερδίσει αύριο τον αγώνα, αφού το έχει απωθημένο, αλλά δεν πρόλαβε. Δεν πειράζει. Ίσως οι Ψαχνιώτες να κάνουν κι αυτοί μια απεργία και να κερδίσει ο φίλος μας με το καθαρό  3 - 0 αα!!!!

- Πουλάμε τρέλα ή κάτι άλλο συμβαίνει τελικά; Κάτι συμβαίνει και θα είναι άδικο να γυρίσει το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω.  Χθες κυκλοφόρησε κάτι και ειλικρινά αν είναι γεγονός τότε η παράγκα λειτουργεί κανονικά και με το αζημίωτο.. Ευχόμαστε να μην ισχύει αυτό.

- Για την διαιτησία δεν ακούμε πάλι καλά πράγματα. Πολλά τα παράπονα, αλλά δεν μιλάνε αυτοί που μιλούσαν. Η συνέχεια θα είναι δύσκολη, αλλά αυτοί οι οποίοι κάνουν κωλοτούμπες, ας μην περιμένουν στήριξη από εμάς.