Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και χρόνια σας πολλά. Να στείλουμε και τα χρόνια μας πολλά στον Ιωάννη και την Ιωάννα, τον Γιάννη και την Γιάννα, αφού σήμερα έχουν την....
ονομαστική τους γιορτή.  Οι γιορτές τελείωσαν και τώρα τα κεφάλια μέσα.

- Ούτε κουβέντα σήμερα για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Σήμερα θα περιμένουμε αυτούς που τον διέσυραν. Σήμερα θα περιμένουμε να δούμε, αν τελικά αυτοί που θέλουν την διάλυση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα ρίξουν "κι άλλα όπλα" για να το πετύχουν. Εμείς αύριο το πρωί θα οδηγήσουμε τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ εκεί που πρέπει και με τις αποδείξεις που πρέπει.

- Η ΕΠΣΕ Εύβοιας σύμφωνα και με δήλωση του προέδρου της κυρίου Ρέτσα Γιάννη, θα φροντίσει για την νομιμότητα στα πάντα και τους πάντες. Είναι πολλοί αυτοί που λένε πως η διοίκηση της ΕΠΣΕ, κάποιους τους χαϊδεύει και τους καλύπτει. Εμείς θα περιμένουμε και θα δούμε, όχι μόνο σε επίπεδο ΕΠΣΕ, αλλά και σε επίπεδο Περιφέρειας, αν τελικά η νομιμότητα πάει περίπατο.

- Μπορεί ο προπονητής του Παντριαδικού να μην είναι δημοσιοσχετίστας, να μην έχει κουμπαριές και κουμπάρους στο χώρο, αλλά όταν έχει να πει κάτι το λέει και μπράβο του. Φυσικά το αυτάκι των αρμοδίων δεν ιδρώνει, αφού όλα δείχνουν πως "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα". Εμείς καταλαβαίνουμε την κατάσταση και υποψιαζόμαστε πως κάποιοι πολύ εύκολα, "αποδεκατίζουν" τον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ.

- Που το πάνε ο Γουρνάς και η ΑΙΔΗΨΟΣ; Στην παραμονή της ομάδας στην Α΄ Κατηγορία το πάνε και μέχρι τον αγώνα με τον ΛΗΛΑ η ομάδα δύσκολα πετύχαινε γκολ. Στον τελευταίο αγώνα πέτυχε 5 γκολ και αυτό σίγουρα θ΄ αλλάξει και την ψυχολογία.