Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Ο ΤΑΜΥΝΑΊΚΟΣ και η συνέχεια

Πόσα ακόμη θ΄ ακούσουμε για τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ και τα όσα συμβαίνουν εκεί στο θέμα των προπονητών και των ποδοσφαιριστών;. Φυσικά πολλά, αφού ο καθένας έχει την άποψή του, έχει την δική του πληροφόρηση και τον δικό του τρόπο ν τα γράφει και να τα λέει.
Εμείς θα γράψουμε την δική μας άποψη και ελπίζουμε να είναι κοντά στην αλήθεια.
Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ έχει έναν αξιόλογο άνθρωπο στο τιμόνι, ο οποίος ματώνει οικονομικά για την ομάδα και προσπαθεί για το καλύτερο. Αυτός είναι ο κ. Τάσος Κατσινόπουλος και ....
δεν τον αμφισβητεί κανείς. Όλοι ξέρουν πως χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχε σήμερα ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ.
Ακόμη κι αν κάποιος ασκεί κριτική, την ασκεί για τις επιλογές συνεργατών και προπονητών και όχι στο πρόσωπο του κ. Κατσινόπουλου. Πολλοί θα ήθελαν να συνεργαστούν μαζί του και το λένε.
Φυσικά και έκανε λάθη στις επιλογές.
Όταν επέλεξε τον κύριο Καρβέλη το είχαμε γράψει. Είχσμε γράψει  πως δεν θα γινόταν αυτά που ήθελε ο κ. Κατσινόπουλος γιατί ο κ. Καρβέλης έχει το ΕΓΩ το οποίο δεν του επιτρέπει  να δημιουργήσει μια ομάδα με παιδιά από την περιοχή, αλλά θέλει έτοιμους ποδοσφαιριστές και από το επάνω ράφι.
Δικαιωθήκαμε και ο ΤΜΥΝΑΪΚΟΣ μπήκε στο τρυπάκι του πρωταθλητισμού. Τ΄ αποτελέσματα γνωστά αφού ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ έγινε μαλλιά κουβάρια.
Ο Καρβέλης έφυγε και πήγε ο Βαλκάνος. Κύριος ο Δημήτρης κι καλός προπονητής. 
Προχώρησαν στην πρόσληψή του, αλλά μάλλον χωρίς να έχουν συζητήσει το τι θέλουν και πως θα προχωρήσουν. Έτσι έφτασαν στο διαζύγιο, αφού ο Βαλκάνος ήθελε να συνεχίσει η ομάδα και να έχει ρόλο πρωταγωνιστή, ενώ οι διοικούντες  θέλησαν η ομάδα "να αδειάσει" το ρόστερ από κάποιους ποδοσφαιριστές, ώστε να χωρέσουν και οι μικροί που υπάρχουν στην ομάδα ή είχαν δοθεί δανεικοί.
Εκεί είχαν λοιπόν διαφορετική άποψη κι αυτή ήταν η αιτία της απομάκρυνσης του προπονητή.
Ο Δημήτρης Βαλκάνος είναι ένας προπονητής ο οποίος κατέκτησε ένα πρωτάθλημα με την Ερέτρια και ο οποίος τα χρόνια που ήταν σ΄ αυτή την ομάδα, κατάφερε πολλά και τώρα θέλει να είναι προπονητής σε μια ομάδα με στόχους προς τα πάνω και φυσικά με ρόλο πρωταγωνιστή.
Τώρα στον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ ανέλαβε ο Δημήτρης Αντωνόπουλος. Κύριος και καλός προπονητής και μπορεί να αξιοποιήσει ότι ταλέντο διαθέτει η ομάδα και η περιοχή. Το θέμα είναι αν θα στηριχθεί όπως πρέπει από την διοίκηση.
Εκεί στο Αλιβέρι πρέπει να το καταλάβετε. 
Κι εμείς πιστεύουμε πως σ΄ αυτή την ομάδα ο καταλληλότερος θα ήταν ο κ. Βαγγέλης Ντόβολης, αλλά κάπου το γυαλί ράγισε και μακάρι να βρεθεί κάποια στιγμή λύση.
Τώρα η ομάδα πρέπει να κοιτάξει μπροστά.
Στήριξη στον Κατσινόπουλο, στήριξη στον Αντωνόπουλο ώστε η ομάδα να προχωρήσει χωρίς άλλους κραδασμούς.