Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

....φαπούλες

- Στη ζωή δεν έχουν δικαιώματα μόνο οι επιστήμονες, οι μορφωμένοι, οι πλούσιοι και οι βολεμένοι. Έχουν δικαιώματα και αυτοί που δεν πήγαν ποτέ σε σχολείο, αυτοί οι οποίοι είναι φτωχοί, αυτοί οι οποίοι δεν βολεύτηκαν σε κανένα δημόσιο και γενικά ΟΛΟΙ οι άνθρωποι. Μαθήματα ζωής δεν δίνουν αυτοί ....
που ανήκουν στην πρώτη ομάδα ανθρώπων ή τουλάχιστον όχι μόνο αυτοί.

- Το ποδόσφαιρο δεν είναι άθλημα των πλουσίων και των επιστημόνων , αλλά του λαού. Όποιος αυτό δεν το διδάχθηκε, ας ανατρέξει στην βιβλιογραφία και θα μάθει τα πάντα.

- Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν το κατέστρεψαν μόνο οι παράγοντες, μόνο οι προπονητές, μόνο οι ποδοσφαιριστές, μόνο οι οπαδοί, μόνο οι πολιτικοί, ούτε μόνο οι δημοσιογράφοι. Το ποδόσφαιρο το καταστρέψαμε όλοι μαζί και φυσικά μεγάλο μερίδιο ευθύνης και οι γονείς οι οποίοι έχουν από έναν Μέσσι στο σπίτι τους και τον πηγαινοφέρνουν ζητώντας περισσότερα από αυτά που παίρνουν οι ίδιοι δουλεύοντας 12 ώρες την ημέρα.

- Αγαπητέ Μπάμπη, πάλι μ΄ εμένα τα έχεις; Ξέρεις πως σ΄ εκτιμώ, αλλά σε πολλά δεν συμφωνούμε. Κακό είναι αυτό; Γιατί πάλι έλεγες για μένα μετά την ήττα της ομάδας; Τι σου έφταιξα αγαπητέ Μπάμπη; Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μιλήσουμε ξεκάθαρα και κατά πρόσωπο. Εγώ Μπάμπη δεν γουστάρω φιλίες με διαιτητές, παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές, αφού ο καθένας είναι στο αντικείμενό του και οι φιλίες θα μας οδηγήσουν εκεί που οδήγησαν κι εσένα!!! Τα υπόλοιπα από κοντά, όποτε το θελήσεις.