Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να έχετε την υγεία σας. Φαίνεται όμως πως όπως πάμε θα την χάσουμε και την υγεία μας και σε μεγάλο κίνδυνο μάλλον είναι το μυαλό όσων τουλάχιστον έχουν. Αυτά που ακούμε για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι απίστευτα και ταυτόχρονα τραγικά. Οι πολλοί θέλουν την διάλυσή του και μάλιστα βρήκαν και ομάδες στις.....
οποίες θα μπορούσαν να βρεθούν οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.

- Άλλοι στον δημόσιο λόγο τους λένε πως κακώς παίζει στο Στάδιο της Χαλκίδας ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και θα έπρεπε σ΄ αυτό να παίζουν οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ!! Ένας μάλιστα είπε πως αν ήθελε η ΕΠΟ, θα όριζε ως έδρα των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ το Στάδιο. Ανιστόρητοι είναι αυτοί που τα λένε αυτά. Τα γήπεδα τα παραχωρεί ο ΔΟΑΠΠΕΧ και καμιά ΕΠΟ. 

- Είναι τραγικό που άρχισαν τα μνημόσυνα, χωρίς να υπάρχει κηδεία, χωρίς να υπάρχει νεκρός, αλλά αν αυτό τους κάνει χαρούμενους ας συνεχίσουν. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κύριοι θα συνεχίσει την πορεία του και δεν θα περάσουν πολλά χρόνια για να βρεθεί εκεί που του αξίζει. Δεν ξέρουμε τι θα κάνει σήμερα ο κύριος Μορίδης ή ο κ. Λαθουράς. Ξέρουμε όμως πως την επόμενη μέρα ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα υπάρχει.

- Το Σαββατοκύριακο έχουμε αγώνες σε όλες τις τοπικές κατηγορίες, αλλά και στην Γ΄ Εθνική όπου όμως ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ έχει το ρεπό.  Την Κυριακή έχουμε και Γυναικείο Ποδόσφαιρο με τις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ να υποδέχονται τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΘΗΝΩΝ, τις ΑΠΟΛΛΩΝΙΔΕΣ τον ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟ και ο ΑΣΤΕΡΑΣ Χαλκίδας θα παίξει εκτός με τις ΝΗΡΗΪΔΕΣ. Πάντως στην Α΄ Κατηγορία το "διπλό"  θα έχει την τιμητική του.