Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα. Να έχετε την υγεία σας κι όλα τ΄ άλλα θα τα βρείτε κάποια στιγμή. Να στείλουμε την καλημέρα μας στον πρόεδρο της ΕΠΣΕ κύριο Γιάννη Ρέτσα και να του πούμε πως αν κάποιος συκοφαντεί, δεν είναι τα ΜΜΕ, αλλά οι παράγοντες των ομάδων μελών της ΕΠΣΕ. Γιατί λοιπόν μιλάμε μόνο για τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ; Να τα....
λέμε με το όνομά τους κύριε πρόεδρε και αν δεν μπορούμε ή δεν θέλουμε, τότε να μην λέμε τίποτα.

- Πρόεδρε, ας μη γελιόμαστε. Εμείς θα σας ρωτήσουμε ευθέως. Ποιος επιτρέπει σε παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές να χρησιμοποιούν όποιους θέλουν ως βασικούς ή αναπληρωματικούς με δελτία άλλων ποδοσφαιριστών;;;;  Έχουμε επιδημία τώρα τελευταία και δεν μπορεί να μην το ξέρετε.

-  Κρούσμα είχαμε στον αγώνα ΑΡΗΣ Αγίου Ιωάννη - ΑΟ ΚΥΜΗΣ. Η ουσία σας ενδιαφέρει  ή όχι; Εκεί έπαιξε τερματοφύλακας όχι αυτός που ήταν δηλωμένος στο Φύλλο Αγώνα, αλλά κάποιος άλλος. 
Στον αγώνα ΚΟΝΙΣΤΡΕΣ - ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ στο Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ έπαιζαν 4 ποδοσφαιριστές με δελτία άλλων και στο ημίχρονο η ομάδα του ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ έχανε με 1 - 0. Όταν το θέμα έγινε γνωστό και ενημερώθηκαν οι διαιτητές, οι 4 ποδοσφαιριστές αντικαταστάθηκαν το ΛΗΛΆΝΤΙΟ κέρδισε με 3 - 1 και όλα μια χαρά αφού ούτε ένσταση δεν έγινε. Κύριε πρόεδρε το θέμα το γνώριζε η ΕΠΣΕ και μάλιστα κατ΄την διάρκεια του αγώνα!!!! 

- Κύριε πρόεδρε για ποια νομιμότητα μιλάτε; Μιλάτε και για  συκοφαντική δυσφήμιση από τα ΜΜΕ; Καλέστε τους διαιτητές να σας πούνε όλη την αλήθεια, εκτός κι αν είναι όλοι στο κόλπο.  Για πολλά κόλπα μιλάμε κύριε πρόεδρε και μη μας πείτε πως έπρεπε να κάνει κάποιος ένσταση. Μιλάμε για καραμπινάτα αδικήματα τα οποία γνώριζαν διαιτητές και ΕΠΣΕ.

- Καλημέρα κύριε πρόεδρε, αγαπητέ κύριε Ρέτσα και θα επανέλθουμε στο θέμα αργότερα.