Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Καλημέρα

-  Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Ο φόβος έχει κυριεύσει τους πάντες και τα πάντα και δικαιολογημένα. Μπορεί κάποιοι μπαχαλάκηδες και ανεγκέφαλοι να γράφουν διάφορα για τον Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του, αλλά ΟΛΟΙ γνωρίζουν πως ο Μητσοτάκης έκανε αυτό που έπρεπε την ώρα που έπρεπε και πάντα σύμφωνα με τους επιστήμονες και όχι σύμφωνα με τις κομματικές συνιστώσες. Φυσικά είναι αυτοί οι ίδιοι οι οποίοι έφτασαν στο ....
σημείο να διαδίδουν ψεύτικες ειδήσεις. Μαλάκες και ηλίθιοι είναι και ευτυχώς που ελάχιστοι τους παίρνουν στα σοβαρά. Γράψτε τους εκεί που ξέρετε και όλα θα πάνε καλά, αν ακολουθούμε αυτά που λένε οι αρμόδιοι. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.

- Ψυχραιμία Έλληνες. Όλα θα πάνε καλά και από το τέλος Απριλίου αν ακολουθήσουμε τα μέτρα, θ΄ αρχίσουμε να ζούμε φυσιολογικά και θα μπούμε σιγά σιγά στην καθημερινότητα. Μπορεί κάποιους να μην τους ενδιαφέρει, αλλά όπως όλα δείχνουν θα συνεχιστούν τα τοπικά πρωταθλήματα. Για τα Εθνικά πρωταθλήματα δύσκολα θα παρθούν αποφάσεις αφού υπάρχουν μετακινήσεις ομάδων σε άλλους νομούς.

- Φυσικά και θα δώσουμε συνέχεια στο θέμα της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ γιατί εμείς δεν πιστεύουμε πως υπάρχουν αυτοί οι οποίοι "πήραν χρήματα" και οι άλλοι που δεν πήραν ή δεν το είχαν καταλάβει. Να τελειώνουμε λοιπόν. Ο πρόεδρος κύριος Ρέτσας, έχει υποχρέωση να προχωρήσει σε ανακοίνωση με καθαρά λόγια και όχι μισόλογα. Σήμερα θα δούμε αν το τολμήσει ή θα επιλέξει ν΄ αφήσει στην πρίζα τον ανεμιστήρα που ρίχνει λάσπη. Εμείς αν δεν διαβάσουμε ανακοίνωση θα προχωρήσουμε σε λεπτομέρειες και θα χρησιμοποιήσουμε τα πάντα, για να αποδείξουμε την αλήθεια. Ο κορονοϊός δεν πρέπει να μας επιτρέπει να κάνουμε χαβαλέ στο fb και να μην μας επιτρέπει να σταματάμε την λάσπη.

- Εμείς κύριοι δεν θα βάλουμε μπροστά τις φιλίες και τις σχέσεις μας ή τις φιλίες και τις σχέσεις των άλλων. Εμείς δεν δεχόμαστε διαρροές οι οποίες σε μεταξύ μας συζητήσεις δεν επιβεβαιώνονται, αλλά εξακολουθούν να μένουν και να κυκλοφορούν στην πιάτσα. Είναι τραγικό να λέει κάποιος κάτι εναντίον ενός ανθρώπου και την ίδια ώρα να τον χαρακτηρίζει φίλο!!!!