Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Η άποψή μας

Εμείς μένουμε στο σπίτι και ακολουθούμε τους κανόνες των επιστημόνων και τις οδηγίες της κυβέρνησης, αλλά κανείς δεν είπε πως πρέπει να μας κλείσουν και το στόμα. Εμείς θα συνεχίσουμε να γράφουμε για οτιδήποτε πέφτει στην αντίληψή μας και δεν θα τα φορτώσουμε όλα στον Κορονοϊό. Ας μη γελιόμαστε.
Ο καθένας να κοιτάξει την δουλειά του και όπως κάθεται και γράφει διάφορα στα μέσ κοινωνικής δικτύωσης να κοιτάξει να γράψει και γι΄ αυτά που ....
αφορούν αυτό που υπηρετεί.
Αναφερόμαστε και στην ΕΠΣΕ και βασιζόμενοι στην σιωπή η οποία δείχνει να βολεύει κάποιους.
Όταν καλείς στις 16 Μαρτίου κάποιους ν΄ ανακαλέσουν δηλώσεις τους, θα πρέπει να εφαρμόσεις τον κώδικα που επικαλέστηκες και να αποφασίσεις γι΄ αυτούς που σεβάστηκαν την πρότασή σου και γι΄ αυτούς που σ΄ έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια.
Η δικαιολογία με τον κορονοϊό είναι αβάσιμη και το καταλαβαίνουν όλοι.
Κύριε Ρέτσα, αγαπητέ πρόεδρε, αν δεν θέλετε να εφαρμόσετε αυτά που γράψατε στις προτάεις σας, τότε κατεβάστε από την ιστοσελίδα της ΕΠΣΕ τις κλήσεις για ανάκληση δηλώσεων για να μην δίνετε δικαιώματα για σχόλια.
Ο κορονοϊός ήταν εδώ και στις 13 και στις 16 Μαρτίου όταν κάνατε τις κλήσεις και αναφερόσασταν σε ονόματα.
Για να το κλείσουμε το θέμα, εμείς δεν σταματάμε. Η ΕΠΣΕ αυτά τα θέματα μπορεί να τα τελειώσει αφού άνετα μπορεί να το κάνει με την τεχνολογία.
Το γιατί δεν το κάνει το ξέρει ο πρόεδρος και η πειθαρχική.