Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

.....φαπούλες

- Καλησπέρα Φάνη. Μπορεί σήμερα να είναι Περιφερειάρχης ο κ. Φάνης Σπανός, αλλά για μας όπως και για πολύ κόσμο παραμένει ο Φάνης. Ο Φάνης λοιπόν είναι εδώ και μήνες στο στόχαστρο ενός ραδιοφωνατζή, ο οποίος βάλθηκε να μας τρελάνει, αφού στο παρελθόν κατηγορούσε τον τότε αντιπεριφερειάρχη κύριο Μπουραντά, επειδή αυτός διατηρούσε στην θέση τους προϊσταμένους υπηρεσιών οι οποίοι σύμφωνα με τον .....
ραδιοφωνατζή, είχαν εμπλοκή σε διάφορες υποθέσεις. Τώρα κατηγορεί τον Φάνη, επειδή στην θέση τους έβαλε κάποιους άλλους.
Αγαπητέ Φάνη, κοίταξε να είσαι εντάξει απέναντι τους πολίτες και να τιμήσεις την ψήφο τους και τα υπόλοιπα ελάχιστα ενδιαφέρουν τον κόσμο.
Η φαγούρα κάποιων για την καρέκλα του προϊσταμένου, πάντα υπήρχε και θα υπάρχει. Ο κάθε Περιφερειάρχης έχει δικαίωμα να ορίζει τους ανθρώπους που θέλει σ΄ αυτές τις θέσεις και φυσικά δεν θα υποβαθμίσει αυτούς που έχουν έναν βαθμό. Μπορεί να τους κάνει προϊστάμενους στο πράσινο, στο κίτρινο ή στο κόκκινο, αν υπάρχουν τέτοιες υπηρεσίες, αλλά δεν θα τους βάλει εκεί όπου ήταν πολλά χρόνια και κάτι δεν έκαναν καλά.
Φάνη θα έχει αρκετό ενδιαφέρον, να μάθουμε τι έγινε τελικά με τα έργα για τα οποία σας κατηγορούσε ο ραδιοφωνατζής. Γιατί να περιμένουμε να μάθουμε λεπτομέρειες γι΄ αυτά, όταν έρθει η ώρα των δικαστηρίων, αφού εκεί ζητά το δίκιο του ο Φάνης; Πάντως ο ραδιοφωνατζής δεν μιλάει πλέον γι΄ αυτά.