Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Σεβαστές όλες οι απόψεις!!!

Κάτι δεν πάει καλά και μάλλον κάποιος πρέπει "να μαζέψει τον τραχανά" που απλώνουν καθημερινά οι νοσταλγοί της παράγκας και κάποιοι οι οποίοι έχουν ως αποστολή να ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα.
Δεν θα κάνουμε καμία αναφορά σε μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ τα οποία δεν γνωρίζουμε, αλλά θα πρέπει να προσέχουν στο τι λένε. Στο ΔΣ υπάρχουν μέλη στα οποία έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και τα οποία δεν έχουν δείξει σημάδια αχαριστίας και τα οποία κατά την άποψή μας δεν θα θυσιάσουν την αξιοπρέπειά τους για κανέναν λόγο ....
και για κανένα πρόσωπο.
Επειδή κάποιοι  προσπαθούν να τους εντάξουν δεξιά κι αριστερά, εμείς το δηλώνουμε καθαρά. Έχουν προσωπικότητα και δεν θα παίξουν το παιχνίδι κανενός.
Μεταξύ αυτών είναι και οι κύριοι Τσεκούρας και Κατσαντώνης οι οποίοι δεν παριστάνουν τους εξυγιαντές, ούτε έχουν ανάγκη την όποια καρέκλα. Προσφέρουν στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και δεν έχουν σχέσεις με νοσταλγούς της παράγκας, ούτε θα γίνουν παπαγαλάκια πολιτικών.
Ζητάμε συγνώμη από τους δύο κυρίους για την αναφορά σ΄ αυτούς, αλλά δεν μπορούμε ν΄ ακούμε να τους τοποθετούν "οι εξυγιαντές" στο πλάι τους.