Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να προσέχετε την υγεία σας. Ψυχραιμία και όλα θα πάνε καλά, γιατί ο Έλληνας είναι Έλληνας και κανένας κορονοϊός δεν θα μπορέσει να....
τον λυγίσει.

-  Ο κύριος Γιώργος Πίσχινας είναι καλά στην υγεία του και τις επόμενες μέρες, θα βγει από το νοσοκομείο και θα επιστρέψει στο σπίτι του. Μεγαλώσαμε κύριε Γιώργο και πρέπει να προσέχουμε.  Εμείς προτείνουμε να προσέχεις τον εαυτό σου, να προσέχεις την οικογένειά σου και να σταματήσεις να προσέχεις αυτούς που δεν το αξίζουν.

- Ποιος ανησυχεί για τους δημοσιογράφους που ξεκίνησαν την έρευνα για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο; Εμείς πάντως ούτε ανησυχήσαμε ούτε και μας ενδιαφέρει το τι κάνουν. Έχουμε γράψει πολλά και για πολλούς και δεν περιμένουμε κάτι νεότερο. Τους δημοσιογράφους τους έφεραν αυτοί που πίστευαν πως ανακάλυψαν την Αμερική. Τώρα φυσικά δεν μπορούν να τους πούνε να φύγουν, γιατί οι δημοσιογράφοι έκαναν ερωτήσεις και πήραν "απίστευτες απαντήσεις".

- Περιμένουμε από την δημοτική αρχή και προσωπικά από την δήμαρχο κυρία Έλενα Βάκα, να προχωρήσει σε έλεγχο όλων των επιχειρήσεων που λειτουργούν στα όρια του Δήμου Χαλκιδέων, ώστε να διαπιστωθεί ποιες λειτουργούν με τις προβλεπόμενες άδειες, ποιες τηρούν τους όρους για το περιβάλλον και ποιες  δεν σέβονται την υγεία των δημοτών. Τρελαινόμαστε με αυτούς που ανακαλύπτουν πως ο καπνός από το τζάκι είναι καρκινογόνος, ενώ ο καπνός από καύση χημικών θα καταλήξουν να μας πούνε, πως φροντίζει την υγεία μας.

- Φίλες και φίλοι πιστεύουμε πως η κυβέρνηση είναι ένα βήμα πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας. Αυτό θα το κάνει γιατί διαπίστωσε πως κάποιοι δεν πειθαρχούν και δεν κάνουν κακό μόνο στον εαυτό τους, αλλά βάζουν σε κίνδυνο την οικογένεια τους, την γειτονιά τους την πόλη τους.