Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

....σουτάκια

- Εδώ είμαστε για να γράψουμε την άποψή μας για τις διαρροές από την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ με τις οποίες γνωστά παπαγαλάκια και νοσταλγοί της παράγκας κάνουν πλέον παιχνίδι κι προσπαθούν να ρίξουν την λάσπη στα πρόσωπα των πρώην προέδρων Γιάννη Παπακωνσταντίνου και Γιώργου Ψαθά, αλλά και εναντίον του ταμία της Ένωσης κυρίου Αντώνη Παπαδάκη.
Μιλούν για θέματα οικονομικά και καθημερινά ανεβάζουν τα ποσά, αλλά και για θέματα που αφορούν αποφάσεις και πρακτικά ....
συνεδριάσεων του ΔΣ και Επιτροπών.
Η κατάσταση έχει ξεφύγει και όλως περιέργως ο πρόεδρος δεν κάνει κάτι ώστε με δημόσια τοποθέτησή του να σταματήσει την λάσπη εναντίον ανθρώπων οι οποίοι υπηρέτησαν και υπηρετούν το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο.
Κύριοι προσοχή, γιατί κάποιοι θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα.
Δεν είναι δυνατόν να υπηρετείς ως μέλος του ΔΣ την ΕΠΣΕ, να εγκρίνεις απολογισμούς κλπ και μετά από κάποια χρόνια να αλλάζεις πορεία και να ρίχνεις λάσπη και να βγάζεις τον εαυτό σου από τις ευθύνες.
Κύριοι εμείς σας το είπαμε και σε προσωπική επικοινωνία που είχαμε.
Είσθε ΟΛΟΙ υπεύθυνοι. Αν κάτι έγινε, το κάνατε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Πως είναι δυνατόν να κυκλοφορούν φήμες εναντίον του κυρίου Παπαδάκη και να μην απαντάτε;
Αν έκανε κάτι, τότε γιατί είναι στην θέση του ταμία μέχρι σήμερα;
Πως είναι δυνατόν να κυκλοφορούν φήμες για τον κύριο Παπακωνσταντίνου και τον κύριο Ψαθά και να μην απαντάτε;;
Το σήριαλ τελειώνει εδώ.
Αν συμβαίνουν όσα διαρρέουν, δεν θα τα διορθώσει και δεν θα τα επανορθώσει κανείς από το σημερινό ΔΣ, αφού οι περισσότεροι ήταν μέλη χρόνια και έχουν ευθύνες.
Αν λοιπόν οι διαρροές έγιναν κατά λάθος ή δεν έχουν βάση, τότε μόνο μία λύση υπάρχει.
Επίσημη ανακοίνωση του ΔΣ της ΕΠΣΕ ή του προέδρου, πως δεν υπάρχουν ατασθαλίες διοικητικές ή οικονομικές στην ΕΠΣΕ και το θέμα κλείνει.
Καθαρές κουβέντες και όχι μισόλογα, ούτε τα γνωστά περί διορθώσεων κλπ.
Όποιος δεν έχει να φοβηθεί κάτι, προχωράει σε ελέγχους που θα κάνουν ειδικοί και όχι αυτοί οι οποίοι συμμετείχαν σε όλα και τώρα παριστάνουν τους ανήξερους.
Εμείς δεν καλύπτουμε κανέναν.
Ούτε τους πρώην προέδρους Παπακωνσταντίνου και Ψαθά, ούτε τον πρόεδρο κύριο Ρέτσα, ούτε τον Γραμματέα κύριο Πίσχινα, ούτε τον ταμία κύριο Παπαδάκη, ούτε τα μέλη του πρώην αλλά και του νυν ΔΣ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Η υπόθεση, αν υπάρχει υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της και όποιος έχει ευθύνες να τιμωρηθεί.
Πρόεδρε κύριε Ρέτσα, ο κορονοϊός ακολουθεί την δική του πορεία και υπάρχουν αρμόδιοι για να σταματήσουν την διασπορά του. Εσείς είσθε πρόεδρος της ΕΠΣΕ και έχετε υποχρέωση να σταματήσετε με καθαρή δήλωσή σας την διασπορά ψευδών ειδήσεων ή να στείλετε στους αρμόδιους την όποια υπόθεση.
Καλή σας μέρα.