Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Ψυχραιμία και υπομονή και μην ακούτε τις μπούρδες αυτών οι οποίοι "συνομιλούν με εξωγήινους" και μ΄ αυτούς που δεν μπορούν να χωνέψουν πως ο Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του, σέβονται τον λαό και δεν είναι μπαχαλάκηδες. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ σεβόμενοι ΟΛΑ τα μέτρα και ...
θα δείτε πως μετά το ΠΑΣΧΑ οι Έλληνες θα επιστρέψουν σιγά σιγά στην κανονικότητα. 

- Πάμε τώρα στα της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ. Γιατί ανακοινώθηκε η τιμωρία του προέδρου του ΜΙΑΟΥΛΗ ΦΥΛΛΩΝ  του κυρίου Βασίλη Βούλγαρη τώρα που τα πρωταθλήματα έχουν σταματήσει; Γιατί ανακοινώθηκε πως η τιμωρία θα ισχύει ότν ξαναρχίσουν τα πρωταθλήματα; Ποδοσφαιριστής είναι ο κύριος Βούλγαρης: Σήμερα ο κ. Βούλγαρης μπορεί ν΄ ασκεί τα καθήκοντα προέδρου; Ας μη γελιόμαστε. Η τιμωρία του κυρίου Βούλγαροι έχει χαρακτήρα εκδίκησης, επειδή δεν είναι υπάκουος. Εμείς αυτό θα το αποδείξουμε και τότε θα γελάσουν πολλοί.

- Δεν υπέγραψαν λένε κάποιοι την ανακοίνωση για τον Παπακωνσταντίνου και δεν συμφώνησαν ποτέ με το περιεχόμενό της!!!! Μα εκτός από την ανακοίνωση να θυμίσουμε το ότι  ΟΛΟΙ έλεγαν πως ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου είναι θύμα σκευωρίας και πως μετά την δικαίωσή του θα επανέλθει. Όποιος από τους παλιούς το αρνηθεί θα του το  αποδείξουμε.

-  Στο θέμα του κυρίου Βούλγαρη γιατί υπάρχει σιωπή και από τα ΜΜΕ; Συμφωνούν με την τιμωρία του, την ώρα που άλλοι παράγοντες και διοικούντες είπαν χειρότερα για την ΕΠΣΕ και διαιτητές; Είναι ή όχι άδικη αυτή η τιμωρία για το μέλλον; Τι λένε οι φίλοι του δημοσιογράφοι; 

- Από σήμερα όλοι θα πρέπει να γνωρίζουν πως για να υπερασπιστούμε αυτά που γράφουμε, θα χρησιμοποιήσουμε κάθε μέσο και κάθε στοιχείο πάντα στα πλαίσια του νόμου.