Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να προσέχετε την υγεία σας. Από σήμερα υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας και πρέπει όλοι να προσέχουμε. Πολύ καλά έκανε η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός, αφού δυστυχώς υπάρχουν κι ανεύθυνοι και ανεγκέφαλοι. Μέχρι ....τώρα η κυβέρνηση τα πάει πολύ καλά, αφού ακούει την επιστημονική ομάδα.

- Κοίτα τι πάθαμε. Ο Μανώλης Βέττας έμπλεξε με τους φούρνους και είναι αυτό που λέει ο λαός "μπρος γκρεμός κι πίσω ρέμα". Μανώλη τελικά δημιούργησες "ομάδα" με χαρακτηριστικό τα ΜΜΜ!!! 

- Δεν είναι καλά τα μαντάτα και μάλλον θα τα μάθουμε όλοι, όταν με το καλό ανοίξουν τα γραφεία της ΕΠΣ Εύβοιας. Το θέμα δεν έχει να κάνει με τα πρωταθλήματα, αλλά με τα διοικητικά και όχι μόνο. Εμείς θα γράψουμε κάτι όταν θα έρθει η ώρα, αλλά καλό θα είναι όταν λέμε πως τα γραφεία είναι κλειστά να είναι κλειστά για όλες και γι όλους.

- Όποιος νομίζει πως μπορεί να λέει δεξιά κι αριστερά διάφορα για να μας διαψεύσει, κάνει λάθος και θα το διαπιστώσει όταν θα βγει να μας διαψεύσει δημόσια για να του απαντήσουμε. Αγαπητέ κύριε, εμείς ότι γράφουμε το στηρίζουμε. Μπορεί να είσαι στον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ αλλά παραμύθια δεν θα λες ή θα τα λες εκεί που σε παίρνει. 

- Να ευχηθούμε τα καλύτερα και καλή εβδομάδα στον κύριο Γιώργο Πίσχινα και με το καλό να επιστρέψει υγιής στο σπίτι του.