Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Πάμε να το περάσουμε χαλαρά και χωρίς πολλά πολλά. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και στέλνουμε την αγάπη μας  σ΄ όλους αυτούς που δεν μπορούν να είναι στις επάλξεις, αφού δεν μπορούν να είναι ....
παντού και καλά κάνουν και μένουν στα σπίτια τους στην Αθήνα. Έχουν την κατανόησή μας.

- Μπορεί τα κορίτσια των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ να μην είναι στα γήπεδα, αλλά μέλη της οικογένειας ρίχνουν τον ιδρώτα τους σε γήπεδο για να μην χάσουν την φόρμα τους, τώρα που τα γυμναστήρια είναι κλειστά. Τόλης και Δημητράκης κρατούν αποστάσεις, αν και έχει γυαλίσει το μάτι τους με την καραντίνα, η οποία τους κρατάει μακρυά από τα κορίτσια.

- Ο ΔΟΑΠΠΕΧ δεν έβαλε λουκέτο και κάνει ότι μπορεί να διατηρήσει τα γήπεδα σε καλή κατάσταση, αφού ξέρει πως μετά το Πάσχα θα χρησιμοποιηθούν για αγώνες Τετάρτη και Σαββατοκύριακο.  Θα μάθουμε λεπτομέρειες και θα γράψουμε κάτι.

- Καλημέρα και στο ΔΣ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και να είναι όλοι καλά και ενωμένοι μια γροθιά. Αυτό θα τους χρειασθεί, αφού κάποια στιγμή η καραντίνα θα τελειώσει και κανείς δεν θα μπορεί να την έχει ως δικαιολογία. Έρχονται φουρτούνες στην Ένωση αφού βρισκόμαστε κοντά σε παραίτηση και ο πρώτος αναπληρωματικός είναι ο προσφάτως τιμωρηθείς κύριος Βούλγαρης Βασίλης ο πρόεδρος του Μιαούλη Φύλλων!!!!

- Επέστρεψε στο σπίτι του και είναι καλά στην υγεία του ο Γραμματέας της ΕΠΣΕ κύριος Γιώργος Πίσχινας. Να προσέχεις κύριε Γιώργο γιατί πάνω απ΄ όλα και όλους είναι η υγεία και η οικογένειά μας.