Κυριακή 10 Μαΐου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να είσθε καλά στην υγεία σας. Από αύριο ανοίγουν και τα εμπορικά καταστήματα και θα τρέξετε όλοι για τις αγορές σας και έτσι θα πάρουν και μια οικονομική ανάσα οι έμποροι. Να προσέχετε πάντως για να μην έχουμε αύξηση των κρουσμάτων. Προσέχουμε ώστε να μειώσουμε τα ποσοστά συνάντησης ....
με τον κορονοϊό.

- Όταν θα δούμε τα ψηφοδέλτια γι τις εκλογές στην ΕΠΟ, θα σας παρακαλούσαμε να μην πέσει κανείς από τα σύννεφα!!! Θα τα δούμε όλα για μια ακόμη φορά, γιατί πάντα υπάρχουν προσκυνημένοι και υποτακτικοί όπως κι μωροφιλόδοξοι.

- Την καλημέρα μας στο Δήμο Χαλκιδέων και πρέπει να γράψουμε, ποιοι δεν ήθελαν να γίνουν τα έργα στο γήπεδο του Βούρκου. Την σύμβαση με τον εργολάβο την είχε υπογράψει ο κ. Παγώνης τον Ιούνιο του 2019 και μας έλεγε πως το Φθινόπωρο το έργο θα είχε ολοκληρωθεί, αλλά δεν μας είπε γιατί μέχρι τον Σεπτέμβριο δεν είχαν αρχίσει η εργασίες!!! Η παράταξη του κυρίου Παγώνη και ιδιαίτερα ο ίδιος, αλλά και ο αντιδήμαρχος κύριος Γιογιός και οι τεχνικές υπηρεσίες. Δεν θέλουν όμως να παραδεχθούν την αλήθεια, γιατί αυτή πονάει.

- Αλήθεια ποιοι δεν ψήφισαν την κατασκευή του έργου, αφού είπαν όχι στην αλλαγή προς το καλύτερο των Τεχνικών προδιαγραφών και όχι στην χρονική παράταση; Το ξεκαθαρίζουμε. Το γήπεδο του Βούρκου δεν θα γινόταν ποτέ, αν κάποιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν ακολουθούσαν τον κύριο Παγώνη και τον κύριο Καθαροσπόρη.

- ΝΑΙ ψήφισαν οι 15 σύμβουλοι της πλειοψηφίας, οι 2 της παράταξης Μιντζιφίρη (Ελένη Μιντζιφίρη του Αλέξανδρου & Ελένη Μιντζιφίρη του Αθανασίου) , οι 2 ανεξάρτητοι Πάνος Γεώργιος και Κόντου-Πιτσινή Βασιλική, οι 2 της παράταξης Καλαθέρη (Καλαθέρης & Σόλιας). Σύνολο 20.

- Ο κ. Τζαβάρας της Λαϊκής Συσπείρωσης ψήφισε ΛΕΥΚΟ, ενώ ο κύριος Σταματούκος βγ'ήκε πό την αίθουσα κτά την ψηφοφορία.

- Από την αίθουσα βγήκαν την ίδια ώρα και ο κύριος Γεωργαλάς της παράταξης Παγώνη και ο κ. Τσομώκος Μιχαήλ της παράταξης του κυρίου Καθαροσπόρη.

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες τώρα ξέρετε τα ονόματα αυτών που είπαν ΟΧΙ, αλλά και αυτών που με τον τρόπο τους ο καθένας (ΝΑΙ, ΛΕΥΚΟ, ΑΠΟΧΗ) συνέβαλλαν ώστε το Φθινόπωρο να είναι έτοιμο το γήπεδο του Βούρκου. Σε λίγο θα διαβάσετε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για να μην λέτε πως γράφουμε ψέματα.