Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

....σουτάκια

- Πέσαμε από τα σύννεφα, όταν ανακοινώθηκε το όνομα του προπονητή!!!! 
Ανακοίνωσαν το όνομα αυτού που ήθελε ν εκδικηθεί αυτούς που τον διώξανε!!!
Κυρίες και κύριοι είναι πλέον γνωστό. Όποιος προπονητής μένει στην ανεργία και τον έχουν διώξει απ΄ όλες τις ομάδες, αυτός βρίσκει κάποιους γονείς, τους παραμυθιάζει και στήνουν μια ακαδημία ή αναλαμβάνουν μια ομάδα η οποία είχε αποχωρήσει από την ενεργό....
δράση. Αυτοί όλοι παίρνουν λεφτά από τα παιδάκια και δυστυχώς ο ΔΟΑΠΠΕΧ τους παραχωρεί χώρους για τους οποίους πληρώνουν οι δημότες. Τα μαντάτα όλοι αυτοί θα τα μάθουν σύντομα.

- Σήμερα  στο Στάδιο της Χαλκίδας ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα υποδεχθεί τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ σε έναν ακόμη αγώνα προετοιμασίας. Ο Παναγιώτης Τοκπασίδης κάνει τις δοκιμές του και ρίχνει όλο το βάρος στο κομμάτι της πειθαρχίας και του αλληλοσεβασμού και καλά κάνει. Η ομάδα γύρισε σελίδα και δεν είναι πλέον καφενείο. Όποιος την θέλει καφενείο για να λειτουργεί όπως θέλει, μάλλον δεν κατάλαβε πως έχει αλλάξει το σύστημα και πρέπει ν΄ αλλάξει συμπεριφορά κι αυτός.

- Ποιον προπονητή θα απομακρύνουν από τον πάγκο της ομάδας πριν φτ΄σουμε στ Χριστούγεννα. Καλός προπονητής, καλός άνθρωπος, αλλά όταν σου φυτεύουν κάτι δίπλα σου, χωρίς να το έχεις ζητήσει, κάποια στιγμή αυτό θα πάρει την θέση σου.

- Μπορεί ο κύριος Αβερκιάδης να έχει ειδικότητα "στους πισινούς" αλλά μπλοκάρει όταν υπηρετεί σε πόστο με αφεντικό. Εμείς τον καταλαβαίνουμε και δεν τον παρεξηγούμε. Εμείς πάντως από "πισινούς" δεν γνωρίζουμε.