Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και πάνω απ΄ όλα υγεία. Έχουμε την εντύπωση πως γενικώς στο ποδόσφαιρο μπλέξαμε τα μπούτια μας. Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πληρώθηκαν άπαντες τον μήνα τους και αυτό μοιάζει με θαύμα και κάποιους τους απογοήτευσε. Φυσικά τους απογοήτευσε και η μεταγραφή Κωνσταντάγκα, αφού χθες επέστρεψε από Θεσσαλονίκη και πριν πάει στην οικογένειά του, πήγε στο ....
γήπεδο και έκανε προπόνηση!!!! Πληροφορίες λένε πως την επόμενη μεγάλη μεταγραφή θα την υποδεχθεί και θα την χειροκροτήσει, ο γνωστός "μπιφτεκάς" ο οποίος δηλώνει αντιπολίτευση!!! Μεγάλε ποιος είσαι; Ο Παγώνης;;;

- Κόψαμε την καλημέρα στον Παναγιώτη Τοκπασίδη, ο οποίος ενώ εδώ και τουλάχιστον 2 χρόνια έκανε τα πάντα για τον συνάδελφό του τον Νικολάκη δεν τον πήρε τουλάχιστον βοηθό του στον πάγκο!!!! Θα μας πείτε πως του έσκαβε τον λάκκο, αλλά και τι έγινε; Ο πρώτος ή ο τελευταίος είναι; Παναγιώτη σπαράζει η καρδιά μας.

- Όταν του άλλου του λες "τι κάνεις και αυτός απαντά, κουκιά σπέρνω" τι διάλογο να κάνεις μαζί του και τι άκρη να βρεις; Τον αφήνεις εκεί στην παρέα "με τους πισινούς"  και τ΄ αφεντικά του και όταν βγάλει το γράσο από τα μάτια του βλέπουμε. 

- Η ΕΠΟ συνεχίζει τα παιχνιδάκια με τους ομίλους στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ και όλα δείχνουν πως τελικά το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, είναι για κλάματα. Για το πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας γυναικών δεν το συζητάμε καθόλου. Χειρότερο από την Γ΄ Κατηγορία της Εύβοιας!!!!

- Η δήμαρχος Χαλκιδέων  κυρία Έλενα Βάκα τα πηγαίνει μια χαρά και μάλιστα κάτω από συνθήκες κορονοϊού και θεομηνίας. Αξιοποιεί και όλους τους αιρετούς που θέλουν να προσφέρουν στους δημότες και όλα θα πάνε καλά και την περίοδο 2020-2021. Εμείς πάντως θα θέλαμε να δούμε τον κύριο Παγώνη, αντιδήμαρχο μελετών για μεγάλα έργα!!!!!

- Στην  Περιφέρεια προσπαθεί ο κ. Αναγνωστάκης με εντολή προφανώς ΣΥΡΙΖΑ να κάνει συμμαχίες με Γκλέτσο και Μπατζελή για να "χτυπήσει" τον Φάνη ώστε να μην μπορέσει να διοικήσει!!! Κύριε Αναγνωστάκη φαίνεται πως ενοχλήθηκες που η Εύβοια έβγαλε Περιφερειάρχη και προσπαθείς να του βάλεις τρικλοποδιές. Κρίμα, γιατί χάνεις πολιτικούς πόντους και δεν έχεις και πολλούς.  Ευτυχώς που δεν κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ!!!!