Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Ανδρέας Κουλοχέρης

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Μια ακόμη απαράδεκτη και άκρως επικίνδυνη απόφαση είδαμε τις τελευταίες ημέρες από την δημοτική αρχή του Δήμου μας. Χωρίς καμία ενημέρωση,χωρίς να έχει προηγηθεί καμία ενέργεια για την εξασφάλιση ποιοτικού και πόσιμου νερού στις περιοχές που επλήγησαν από τις πλημμύρες στον δήμο μας. 
Ο δήμαρχος και η δημοτική αρχή για ακόμη μια φορά με μια πρωτοφανή επίδειξη ανευθυνότητας αποφάσισαν να σταματήσουν αυθαίρετα και χωρίς κανέναν λόγο την χορήγηση εμφιαλωμένου νερού στους δημότες μας που έχουν ταλαιπωρηθεί και έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές στις περιουσίες τους. Μια απόφαση που βάζει σε μεγάλο κίνδυνο....
την δημόσια υγεία στις περιοχές αυτές και φορτώνει με ένα μεγάλο έξοδο τις οικογένειες σε αυτή την δύσκολη στιγμή που όλοι προσπαθούν να συνέλθουν από την καταστροφή που υπέστησαν οι περιουσίες τους. 
Ζητάμε άμεσα να δημοσιευτούν οι αναλύσεις νερού για όλες τις τοπικές κοινότητες που είχαν προβλήματα με την ύδρευση καθώς  και την διάθεση εμφιαλωμένου νερού σε όλες τις τοπικές κοινότητες όπου δεν έχει εξασφαλιστεί η ποιότητα του νερού που τρέχει στις βρύσες των κατοίκων. 
Ζητάμε άμεσα την σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου για ενημέρωση στα προβλήματα που έχουν προκύψει μετά από 25 ημέρες χωρίς καμία ενημέρωση και κατάθεση προτάσεων για την γρήγορη επίλυση αυτών προς συμφέρον του Δήμου και των δημοτών.