Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και να είσθε όλες και όλοι καλά στην υγεία σας. Πάνω από τα 200 τα κρούσματα και χθες και δεν θα μειωθούν, αν όλοι δεν πειθαρχήσουμε. Οι εξυπνάδες και οι μαγκιές κάποιων δεν πρέπει να μας επηρεάζουν και ειδικά στο θέμα της μάσκας θα πρέπει να μην κάνουμε εκπτώσεις. Δυστυχώς χαλαρώσαμε πολύ, μα πάρα πολύ. Χθες ....
παρακολουθήσαμε μια εκδήλωση σε ελεγχόμενο χώρο και δυστυχώς δεν κρατήθηκαν οι αποστάσεις, αλλά ούτε φορούσε κανείς μάσκα, εκτός από τον γιατρό και βουλευτή κύριο Πνευματικό. Ένας στους περίπου 300 δηλαδή και αυτό δεν τιμά κανέναν.

- Την καλημέρα μας στον υβριστή και συκοφάντη κύριο Αβερκιάδη και στους κυρίους της ομάδας των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ, οι οποίοι του παρέχουν ασυλία, προφανώς γιατί συμφωνούν μαζί του και θα δούμε αν πραγματικά είναι αυτός "το πιστόλι" στο οποίο αυτοί οι κύριοι το γεμίζουν με σφαίρες και του τοποθετούν το δάχτυλο στην σκανδάλη, ώστε "να εκτελεί" αυτούς που δεν τους λένε ΝΑΙ σε όλα.

- Αγαπητοί κύριοι των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα και αντέχουμε.  Ας δοκιμάσουμε λοιπόν της αντοχές μας. Θα είναι τουλάχιστον ένας "τίμιος πόλεμος", αφού κι εμείς θα χρησιμοποιήσουμε ακριβώς τα ίδια όπλα. Εμείς πάντως δεν θα ρίξουμε λάσπη, αλλά θα χρησιμοποιήσουμε "το ίδιο όπλο" δηλαδή τον κύριο Αβερκιάδη. Θα "οπλίσουμε" με αλήθειες και μόνο αλήθειες και όποιος αντέξει. Τότε θα δούμε αν θα βάλει πλάτες η ΕΠΣ Εύβοιας και όχι μόνο σε ανθρώπους οι οποίοι καλύπτουν την χυδαιότητα για να κρύψουν την αλήθεια και να φιμώσουν αυτούς που δεν τους παρουσιάζουν ως καλούς, ως μάγκες, ως αυτούς που ξέρουν καλά το ποδόσφαιρο, ως έντιμους, ως λεφτάδες και άλλα σχετικά.

- Σήμερα αρχίζουν οι αγώνες κυπέλλου Εύβοιας κι ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και να τηρηθούν τα πρωτόκολλα χωρίς καμία παρέκκλιση. Μόλις δύο αγώνες θα έχουμε σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή οκτώ ακόμη αγώνες. Να ευχηθούμε καλή ποδοσφαιρική χρονιά στον κόσμο του ποδοσφαίρου και πάντα με υγεία.

- Η ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ του κυρίου Μπάμπη Κουσκούτη, μετά το διαζύγιο με τον Παναγιώτη Σκόνδρα, προχώρησε σε γάμο με τον Νίκο Κιαπέκο  Η ΠΡΟΠΟΝΤΊΔΑ είναι στην Β΄ Κατηγορία και στον κεντρικό όμιλο και έχει γράψει την δική της ιστορία στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και έχει πάντα δίπλα της τον κύριο Κουσκούτη, ο οποίος πάντα ασκεί κριτική στους προπονητές του και μάλιστα την ώρα του αγώνα. Την άποψή μας για τον κύριο Κιαπέκο την έχουμε γράψει και δεν αλλάζει κάτι. Απλά τον περιμέναμε σε ομάδα της Α΄ κατηγορίας, αφού όπως έλεγε ο ίδιος και οι φίλοι του, είχε πολλές προτάσεις.

- Χαλαρά πάμε τα Σαββατοκύριακα, για λίγο ακόμη και ευχόμαστε τα καλύτερα για όλες και όλους.