Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Πολύτιμο αγαθό η υγεία, όχι μόνο για τους φτωχούς, αλλά για όλο τον κόσμο. Αυτοί που "τα έχουν" τα λεφτά εννοούμε, αν δεν έχουν την υγεία τους, στο τέλος καταλήγουν στο ίδιο σημείο με τους φτωχούς και απλά μετά, τα γλεντάνε αυτοί που μένουν ....
πίσω και δεν λένε κάτι καλό για τον μακαρίτη!!!! Πάμε για το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου και το οποίο έχει και μπαλίτσα, πρώτα ο Θεός.

- Εσύ δεν γίνεσαι καλά με τίποτα. Ακολουθείς τα βήματα του αφεντικού σου και καλά κάνεις, γιατί έτσι μπορείς και λες "λεφτά υπάρχουν".  Η ουσία πάντως δεν αλλάζει και από τις φωνές δημιουργήθηκε ηχορύπανση στην Χαϊνά!!! Όσο για την μαλακία που σε δέρνει, δεν θα χρειασθεί να το γράψουμε εμείς, αφού το λένε οι άλλοι. Ακολουθείς τα βήματα του αφεντικού σου, αφού όταν σε στριμώχνουν, λες πως "δεν αφορούσαν εσένα αυτά που έγραψα, αλλά κάποιον άλλον". Όποιον κι αν αφορούσαν πάντως, εσύ είσαι από τα μεγάλα παπαγαλάκια και δεν το αμφισβητεί κανείς αυτό.  Αλήθεια, θα διαψεύσεις το επεισόδιο που είχες ή αυτό, που είναι η ουσία, οι μεγάλοι, οι καλύτεροι, οι ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι σαν κι εσένα το αποκρύπτουν;;;

- Επιτέλους!!! Εδώ και χρόνια γράφουμε και ξαναγράφουμε για μια συνάντηση των ανθρώπων της ενημέρωσης με την επιτροπή ΜΜΕ και δημοσίων σχέσεων της ΕΠΣΕ, πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων. Τα μέλη αυτής της επιτροπής είναι:
Πρόεδρος: ΑΛΑΦΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Αναπλ. Πρόεδρος: ΜΙΣΙΡΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
Μέλος: ΙΩΣΗΦ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Ελπίζουμε να βγει κάτι καλό, από αυτή την συνάντηση και θα παρακαλούσαμε την επιτροπή να στείλει προσκλήσεις προς τα ΜΜΕ, ώστε να είναι στην συνάντηση με πρόσκληση, για να μην λέει ο καθένας τα δικά του και χωρίς σεβασμό προς την επιτροπή και τους ανθρώπους της ενημέρωσης.

- Δεν μας απασχολεί καθόλου η επικοινωνιακή πρακτική κάποιων παραγόντων για έναν απλούστατο λόγο. Ρόμπα γίνεσαι, όταν σε χαϊδεύουν αυτοί που δημόσια σε χαρακτήρισαν κωλοτούμπα.  Εμείς κρατάμε αποστάσεις και δεν θα ενταχθούμε στο "κοτέτσι με τις κότες"!!!

- Έναν αγώνα είπαμε να πάμε να δούμε κι εμείς κι αυτός αναβλήθηκε. Κάποιοι φαίνεται δεν ήθελαν να πάμε στην Τριάδα!!!! Κύριε Πίσχινα, αν γράψουμε πως έγινε για να μην συναντηθούμε με Σέγκο και Παπακωνσταντίνου, θα ενοχλήσει πολλούς;;; Λοιπόν δεν πειράζει. Κάποια στιγμή θα διεξαχθεί ο αγώνας και θα πάμε να τον παρακολουθήσουμε παρέα με τον κύριο Πίσχινα!!!