Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να έχετε την υγεία σας όλοι;;; Η δικαίωση Στούπα ήρθε χθες με τον χειρότερο τρόπο, αφού η ομάδα του ΑΙΓΑΛΕΩ ήρθε στα Ψαχνά για αγώνα προετοιμασίας, αλλά έφυγε χωρίς καν ν΄ αρχίσει ο αγώνας. Το πως και το γιατί μικρή σημασία έχει. Η ουσία δεν αλλάζει, αφού όπως είχε δηλώσει πριν μέρες ο κ. Στούπας, το γήπεδο είναι χωράφι και ....
προφανώς ακατάλληλο.
Αυτό που δεν είδαμε μέχρι την ώρα που γράφαμε αυτές τις γραμμές, είναι το δελτίο τύπου του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ για το θέμα και πιστεύουμε πως όταν το δούμε, δεν θα είναι κάτι καλό για τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ. 

- Πέμπτη σήμερα και το Σαββατοκύριακο έχουμε αγώνες Κυπέλλου Εύβοιας. Το Σάββατο και την Κυριακή οι αγώνες θ΄ αρχίσουν στις 17:00 και να ευχηθούμε όλα να πάνε καλά. Όλοι θα πρέπει να σεβαστούν τα μέτρα και να μην βάλουν σε κίνδυνο την ζωή κανενός.

- Φυσικά και μεγάλη ευθύνη θα έχουν και οι διαιτητές για τα μέτρα στα γήπεδα, αν είναι πραγματικά οι άρχοντες του αγώνα. Κάποιοι δεν θέλουν ν΄ αναλάβουν αυτή την ευθύνη, αλλά πρέπει.

- Η δήμαρχος Έλενα Βάκα μάλλον ήρθε η ώρα να παρέμβει, γιατί κάποιοι "παίζουν καθυστέρηση" σε σοβαρά θέματα και αυτό έχει και το πολιτικό κόστος, αφού η καθυστέρηση έχει να κάνει με τους πληγέντες. Κυρία Βάκα, πέρασαν ήδη 25 μέρες και δυστυχώς κάποιων το αυτάκι δεν ιδρώνει και το πάνε από Τετάρτη σε Τετάρτη και από Παρασκευή σε Παρασκευή.

- Στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων μετά την παραίτηση μέλους της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Γιώργος Ψαθάς έχει ν΄ αντιμετωπίσει και την ξεφτίλα με το γήπεδο των Ψαχνών. Δήμαρχε τι περίμενες; Είχες υποσχεθεί πως το γήπεδο θα είναι έτοιμο, αλλά γίναμε ρεζίλι πανελλαδικά.