Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Ο κ. Αβερκιάδης

Κύριε Αβερκιάδη πούστης δεν υπήρξα ούτε στο σώμα, ούτε στην ψυχή και δεν υπήρξα ούτε ματάκιας, γι΄ αυτό δεν θα συμφωνήσω ποτέ και σε τίποτα μαζί σου.
Εγώ δεν έχω κανέναν λόγο να θέλω να...
δημιουργήσω εντυπώσεις. Αν ήθελα ευκολάκι θα μου ήταν. Θα θυμόμουν κάποια δικά σου μηνύματα όχι μόνο από το πέρασμά σου από την ομάδα  που είσαι σήμερα, αλλά κι από άλλες.
Επειδή όμως  πιστεύεις πως θα σε φοβηθώ, εύχομαι ειλικρινά να συνέλθεις και να μην νομίζεις πως θα συνεχίσουν να σε στηρίζουν αυτοί που σε χρησιμοποιούν για να κάνουν την δουλειά τους.
Από σήμερα, ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του και αναφερόμαστε σε σένα ως υπεύθυνου γραφείου τύπου των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ.
Οι κύριοι που σε καλύπτουν και σε σπρώχνουν "να κάνεις την βρώμικη δουλειά" από σήμερα είναι συνυπεύθυνοι και φυσικά δεν θα έχουν κανένα δικαίωμα, να λένε δεν είδαμε και δεν ακούσαμε. 
Εμείς πλέον δεν έχουμε κανέναν λόγο να μην αναφερόμαστε σ΄ αυτούς που έχουν κάποια θέση στις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ και οι οποίοι  κύριε Αβερκιάδη σας καλύπτουν για λόγους που ξέρετε.
Εμείς δεν κάνουμε ούτε αγωγές ούτε μηνύσεις. Απαντάμε με τον δικό μας τρόπο και αυτό πονάει περισσότερο.
Επειδή ο καθένας έχει την οικογένειά του, έχει τα δικά του παιδιά, φαντάζομαι πως μας δίνει το δικαίωμα να ρωτήσουμε τους κυρίους των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ και ιδιαίτερα αυτούς που είναι γονείς, αν θα συνεχίσουν να έχουν ως υπεύθυνο γραφείου τύπου μιας ομάδας γυναικών τον κύριο Αβερκιάδη.
ΤΕΛΟΣ.