Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλό μήνα και να έχετε την υγεία σας. Μπήκαμε λοιπόν στον Σεπτέμβριο, είμαστε στο Φθινόπωρο και να ευχηθούμε όλα να πάνε καλά και να τελειώσει σύντομα αυτό το κακό με τον κορονοϊό. Πάντως οι ανεγκέφαλοι και οι ψεκασμένοι δεν θα τελειώσουνε ποτέ, αφού καθημερινά κάτι θα βρούνε να γράψουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Γράψτε τους κανονικά ...
και μην τους δίνετε σημασία. Είναι οι γνωστοί μπαχαλάκηδες του ΣΥΡΙΖΑ σε άψογη συνεργασία με τους χουντικούς, οι οποίοι θέλουν να παριστάνουν τους Εθνοσωτήρες.

- Η αυτοϊκανοποίηση πολλές φορές βγάζει ανθρώπους από αδιέξοδα και δεν αναφερόμαστε μόνο "στη μαλακία", αλλά και στην μαρμελάδα που έχουν κάποιοι στον εγκέφαλο και έχουν ανάγκη να αυτοϊκανοποιούν τον εαυτό τους, λέγοντας πόσο όμορφοι είναι, πόσο καλοί εραστές είναι, πόσο καλοί επαγγελματίες είναι και διάφορα τέτοια!!!!  Πάντως είναι αλήθεια πως δεν είναι καλό να κατηγορείς κάποιους για διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις και την ίδια στιγμή να τους έχεις συνεργάτες να σου κάνουν Like και άλλα τέτοια. 

- Ωχ αμάν. Στην ομάδα της Γλυφάδας και η Κόλια, μετά την Νίκα. Δυο βασικές παίκτριες των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ άλλαξαν φανέλα και δεν ξέρουμε γιατί έγινε αυτό, αν και κάτι καταλαβαίνουμε. Δεν είναι κακό η παρέα που ήρθε στις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ από την Γλυφάδα να έχει άλλα γούστα, ποδοσφαιρικά εννοούμε, αλλά να δούμε που θα οδηγήσει αυτό.

- Κάποιοι παριστάνουν τους πρωτευουσιάνους και αποκαλούν άλλους χωριά και άλλα σχετικά. Κάποιο απωθημένο έχουν σίγουρα, γιατί πως αλλιώς να εξηγήσουμε όταν είναι κότες απέναντι στο παραμάγαζο που τους χαρακτηρίζει αμόρφωτους και τους λέει πως δεν ξέρουν να μιλάνε;;;;;;; Λυπούμαστε ειλικρινά, αλλά το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ γύρισε σελίδα και αυτό είναι πλέον ολοφάνερο.

- Τι θέλετε να γράψουμε για τον Γιάννη Μώρο; Πήγε λέει στον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ. Παλιό είναι αυτό. Απλά τώρα βγήκε η επίσημη ανακοίνωση. Εμείς το είχαμε γράψει μέρες πριν, αφού πιστεύαμε πως καλύτερη πρόταση θα ήταν αυτή του κυρίου Κατσινόπουλου. Γιάννη καλή ποδοσφαιρική χρονιά να έχεις . Πρόεδρε κύριε Κατσινόπουλε έκανες καλή ποδοσφαιρική μεταγραφή, αλλά είναι και καλός αρτοποιός/ζαχαροπλάστης. .