Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

....μικρά, μικρά

 - Πουλάνε τρέλα κάποιοι και θέλουν να λένε πως πρέπει τώρα ν΄ αρχίσουν τα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου. Δεν μας λένε όμως πότε θα τελειώσουν. Ας υποθέσουμε πως αρχίζουν 13 - 14 Φεβρουαρίου. Λογικά δηλαδή θα τελειώσουν τον Αύγουστο!!!! Ποιοι ποδοσφαιριστές μπορούν ν΄ ακολουθήσουν τέτοιο πρόγραμμα; Ας σοβαρευτούν ....κάποιοι κι ας μην λένε ότι λένε, απλά για να είναι στην επικαιρότητα.

- Ο κ. Ψαρόπουλος ξαναχτύπησε. Ντρέπεται λέει για την κυβέρνηση η οποία με τις συνεχείς αναβολές, δεν επέτρεψε να διεξαχθούν οι εκλογές στην ΕΠΟ και να εκλεγεί ο ίδιος πρόεδρος!!!!

- Κύριε Ψαρόπουλε, η κυβέρνηση δεν όρισε και δεν ανέβαλε ποτέ τις εκλογές αυτές. Η ΕΠΟ τα έκανε και τα δύο. Αφού όμως μιλάτε για αυτοδιοίκητο, θα έπρεπε να είχατε ήδη κάνει τις εκλογές και τρόποι υπήρχαν. Φαίνεται όμως πως εκεί στην ΕΠΟ, μετά από τις πολλές δηλώσεις σας, δεν σας ήθελαν για υποψήφιο. 

- Δεν σας τιμά να λέτε πως είσθε 35 χρόνια εκλεγμένος και ταυτόχρονα να μιλάτε για τα χάλια του ποδοσφαίρου. Τα 35 χρόνια τι κάνατε για να μην έχει τα χάλια του;; Το κρίμα κύριε Ψαρόπουλε δεν είναι για το ποδόσφαιρο, αλλά για σας. Όσο για την κυβέρνηση και τις σχέσεις σας μ΄ αυτή, θα τα πούμε μετά τις εκλογές της ΕΠΟ.

- Επειδή έχουμε γενέθλια την ίδια μέρα, χρόνια μας πολλά και καλά γεράματα να έχουμε, αν και είμαστε μικρότεροι....