Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

...σουτάκια

 - Καλημέρα και καλή εβδομάδα στους καλοθελητές, οι οποίοι θέλουν και προσπαθούν να προστατέψουν από εμάς τον Γραμματέα της Ένωσης κ. Γιώργο Πίσχινα και του μεταφέρουν διάφορα. Κύριοι γιατί μπαίνετε σ΄ αυτόν τον κόπο; Πρώτα θα πρέπει να μελετάτε σωστά αυτά που γράφουμε και μετά να του..... μεταφέρετε τις μπούρδες σας.

- Εμείς δεν γράφουμε άλλα και άλλα κάνουμε. Γράφουμε την άποψή μας και λέμε τα ίδια και στον κ. Γιώργο Πίσχινα κι όποιος αμφιβάλλει, ας ρωτήσει τον ίδιο.

- Κάποιοι έχουν μπερδέψει "την βούρτσα, με την π....αντόφλα" και δεν καταλαβαίνουν ή μάλλον δεν θέλουν να καταλάβουν. Το ξαναγράφουμε λοιπόν. Εμείς δεν θέλουμε εξηγήσεις ή απαντήσεις από τον κ. Πίσχινα. Περιμένουμε την θέση του κυρίου Ρέτσα και μάλιστα γράψαμε πως μετά την απόφασή του και την θέση του, δεν θα τον κρίνουμε εμείς αλλά ο Θεός.

- Αυτό δεν θα το πάρουμε πίσω, γιατί είναι η αλήθεια. Αν την διαψεύσει θα πάμε παρακάτω, αφού θα πρέπει ν΄ αποδείξουμε πως δεν λέμε ψέματα. Εμείς ήμασταν οι μόνοι υποστηρικτές του κυρίου Ρέτσα, από την πρώτη μέρα που τέθηκε το θέμα με τον Παπακωνσταντίνου. Τότε ΟΛΟΙ οι άλλοι στήριξαν Ψαθά. Στην συνέχεια ήμασταν οι μόνοι οι οποίοι μετά τις εκλογές της ΕΠΣΕ, τον Φεβρουάριο του 2019, προτείναμε στον κ. Παπακωνσταντίνου μετά την νίκη στις εκλογές και με δεδομένο το ότι θα πήγαινε με την οικογένειά του στο Μαϊάμι, να παραιτηθεί και ν΄ αποχωρήσει με ψηλά το κεφάλι.

- Να θυμίσουμε επίσης στον κ. Ρέτσα πως ήμασταν οι μόνοι που ζητούσαμε την παραίτηση του κ. Παπακωνσταντίνου, ώστε να μην υπογράφει όπως υπέγραφε ο κ. Ρέτσας. Αυτά δεν είναι ψέματα και το ξέρουν και ο κ. Παπακωνσταντίνου και ο κ. Ρέτσας και ο κ. Πίσχινας.

- Δεν μπορεί λοιπόν εμείς που γράφαμε την αλήθεια και μπαίναμε μπροστά για τον κ. Ρέτσα, να βρεθούμε τώρα από κάτω. Ας αποφασίσουν ότι θέλουν, αλλά ας επιτρέψουν κι εμάς, να τους αφήσουμε να τους κρίνει ο Θεός.