Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

...σουτάκια

 - Ο αθλητισμός είναι ή πρέπει να είναι για όλους, νέους και ηλικιωμένους, αλλά ας κάνουν και λίγο στην άκρη αυτοί που τον διοικούν πολλές δεκαετίες και ν΄ αναλάβουν τις τύχες τους νέοι άνθρωποι, με νέες ιδέες και ευχόμαστε να μην καρφωθούν κι αυτοί στις καρέκλες τους, μέχρι τα ....γεράματά τους.

- Η αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου για τον βιασμό της από παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοϊας δεν θα ήταν η μοναδική, αν δεν υπήρχαν οι παράγκες, οι μπράβοι, 'τα στρατόπεδα" και όλα αυτά τα οποία υπάρχουν και στον αθλητισμό.Για δείτε τι συμβαίνει με τις εκλογές στην ΕΠΟ και στις άλλες ομοσπονδίες. Σφάζονται για την καρέκλα. Τυχαίο;

- Για δείτε τι συμβαίνει κάθε φορά στις εκλογές στις ΕΠΣ. Φτάσαμε σε σημείο να απειλούν υποψηφίους για να μην είναι υποψήφιοι. Φτάσαμε σε σημείο να απειλούν μέλη των ΔΣ και να τους λένε πως αν δεν ψηφίσουν όπως θέλουν αυτοί, τότε θα παρέμβει ο μεγάλος και με τους μπράβους του, θα σε στείλει στο αυλάκι!!!!!

- Όλοι γνωρίζουμε πως πέρα από αθλήτριες και αθλητές που προχωράνε, αλλά έχουν περάσει και από την αγκαλιά κάποιου που ξέρει "να σπρώχνει". Δεν είναι μόνο γυναίκες τα θύματα και αυτό δεν πρέπει να το προσπερνάμε.

- Πρέπει αυτή η ιστορία να τελειώσει. Καλά το πάει ο Αυγενάκης και να μην κάνει πίσω ούτε βήμα στο όριο ηλικίας, ούτε βήμα πίσω στο πόσες θητείες θα κάνει κάποιος. Αυτός που έχει εμπειρία και γνώσεις, μπορεί να βοηθήσει και χωρίς να είναι πρόεδρος ή μέλος του ΔΣ.