Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

"Ο μπάρμπα Στέλιος"

 - - Την καλημέρα του "μπάρμπα Στέλιου" στον Γενικό Αρχηγό του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ κ. Κώστα Γκαλούφα, ο οποίος σε δηλώσεις του είπε πως χωρίς κόσμο στα γήπεδα δεν υπάρχει λόγος να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και πως όποιοι θέλουν να ξεκινήσει, ας αναλάβουν και τα έσοδα και έξοδα.... των ομάδων.
Κύριε Γκαλούφα, έχετε δίκιο, αλλά τι σχέση μπορεί να έχει η πολιτεία με το ποδόσφαιρο;;; Γιατί να πληρώσει η πολιτεία; Αυτοδιοίκητο δεν θέλουν οι εξυγιαντές της ΕΠΟ; Ας πληρώσουν λοιπόν, αφού χρήματα έχουν.
Αγαπητέ Κώστα, αυτή η κυβέρνηση παρά την πανδημία βοηθάει και θα βοηθήσει τον αθλητισμό, αλλά όχι αυτούς που τον θέλουν μαγαζάκι τους και έχουν κολλήσει στις καρέκλες τους.
Δεν έχει νόημα να ξεκινήσει καμία ερασιτεχνική κατηγορία, αφού δεν υπάρχει σήμερα διοίκηση στο ποδόσφαιρο. Άσχετοι νομίζουν πως διοικούν, ενώ όλα τα κάνουν ξένοι και με μισθούς που θα ζήλευε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μας.
Αφού θέλουν αυτοδιοίκητο, ας το πληρώσουν.
Αν θέλουν χρήματα από την πολιτεία, ας σεβαστούν τους νόμους.
Όλα ψεύτικα κύριε Γκαλούφα και όλοι τους είναι δήθεν.
Όλα για την καρέκλα και πρέπει να πληρώνουν οι παράγοντες και η πολιτεία για να παριστάνουν αυτοί τους παράγοντες που διοικούν το ποδόσφαιρο και "να βιάζουν" την νοημοσύνη όλων μας.
Κώστα μακάρι να ξεκινήσει η Γ΄ Εθνική και θα πέσει πολύ κλάμα.