Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Δεν ήμασταν μαζί σας με τις αναρτήσεις μας την Τρίτη και την Τετάρτη, αλλά σήμερα είμαστε εδώ. Σας ευχαριστούμε όλους για το ενδιαφέρον σας και ιδιαίτερα ευχαριστούμε, έναν άνθρωπο ο οποίος ήταν πάντα δίπλα μας και δείχνει το ενδιαφέρον για την οικογένειά μας. Να ξέρετε πως εμείς δεν ξεχνάμε ποτέ και κανέναν. Το μέλλον μας φέρνει μπροστά σε αλήθειες οι οποίες θα πονέσουν πολλούς και σίγουρα εμείς δεν ....πρόκειται να σκύψουμε το κεφάλι.

- Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021 έχουμε ΑΝΑΣΤΑΣΗ; Όχι βέβαια την Ανάσταση του Χριστού μας. Την Τετάρτη ο ήλος ανατέλλει στις 07:32 και δύση ηλίου θα έχουμε 17:43. Διάρκεια ημέρας 10 ώρες και 11 λεπτά. Προσέξτε τώρα σύμπτωση. 

- Το 1077 στις 28 Ιανουαρίου ο Πάπας Γρηγόριος Ζ΄ ανακαλεί τον αφορισμό του Ερρίκου Δ΄ της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας!!!!

- Το 1823 στις 28 Ιανουαρίου νίκησε ο Καραϊσκάκης τους Τούρκους στο Βάλτο.

-Το 1996  στις 28 Ιανουαρίου το πολεμικό ναυτικό κατεβάζει την Τουρκική σημαία που είχαν υψώσει Τούρκοι στα Ίμια.

- ΤΟ 2008 στις 28 Ιανουαρίου έφυγε από την ζωή ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Χριστόδουλος.

- Εσείς τώρα μαντέψτε τι θα συμβεί στις 28 Ιανουαρίου 2021. Ευκολάκι είναι, αλλά κάποιοι δεν τα καταφέρνουν ούτε στα εύκολα κι εκείνη την ημέρα "θα τα βάψουν μαύρα" όπως λέει κι ο λαός.

- Από πότε τα κομματόσκυλα έγιναν καλοί στο χώρο της ενημέρωσης; Δεν θέλουμε να τους χαρακτηρίσουμε, αλλά πρέπει να γνωρίσουν και το αυτομαστίγωμα και όχι μόνο τον αυτοθαυμασμό. Τους ενοχλεί η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, αλλά σέρνονται πίσω από τους Νεοδημοκράτες Δημάρχους, Περιφερειάρχες  και πολιτικούς και είναι συκοφάντες δημοσιογράφων οι οποίοι είναι ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ!!!