Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Πάλι κωλοτούμπα;

 
Εμείς δεν ξεχνάμε ποτέ  και αυτό είναι το σωστό, ιδιαίτερα γι΄ αυτούς που δίνουν συνεντεύξεις και λένε από την μια στιγμή στην άλλη άλλα.
Άλλα όταν δίνουν συνέντευξη στον Μανώλη και άλλα όταν δίνουν συνέντευξη στον Κώστα!!!
Στην κορυφή ο Ελλήσποντος για τον προπονητή, που επιμένει να είναι στα παρατράγουδα, όταν τα έλεγε στον Μανώλη, εκτός πεντάδας όταν τα λέει στον Κώστα.
Μακριά από την κορυφή ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ , όταν τα έλεγε στον Μανώλη, στην κορυφή τώρα που τα λέει στον Κώστα!!!!
Το τι έλεγε για τον κ. Καρλατήρα, το γνωρίζουν και οι πέτρες και τώρα μας είπε απλά πως είναι μόνος του!!!! 
Αγαπητέ μας, μόνο μόνος του δεν είναι ο κ. Καρλατήρας και αυτό είναι φανερό. Δεν το βλέπουν μόνο οι εμπαθείς και αυτοί που έχουν γράσο στα μάτια.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είχε ως στόχο να γίνει ομάδα σε επίπεδο νομιμοποίησης, σε επίπεδο οργάνωσης και φυσικά να αποκαταστήσει τις σχέσεις εμπιστοσύνης και με τον επιχειρηματικό κόσμο και με τους φιλάθλους. Αυτά τα έχει ...καταφέρει σε μεγάλο βαθμό και πλέον, έμειναν στο περιθώριο, αυτοί που χρησιμοποιούσαν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ο οποίος δεν υπήρχε πουθενά ως ομάδα.

Είπε:
"Έχουν όμως εισβάλλει άνθρωποι της πολιτικής στο ποδόσφαιρο, οι οποίοι συχνά είναι άσχετοι και καλούνται να διοικήσουν το άθλημα. Απλά υπάρχουν και κάποιοι κακοθελητές και στον χώρο της δημοσιογραφίας, ακόμη και εδώ στην Εύβοια, που είναι αρνητές και έχω την εντύπωση πως δεν θέλουν να πάνε τα πράγματα προς το καλύτερο".

Λέμε:
Φοβερή εντύπωση έχει ο αγαπητός προπονητής. Αλήθεια γιατί δεν μας λέει αν μπροστά πάει το ποδόσφαιρο, όταν ένας προπονητής για να υπάρχει στο χώρο θέλει 'πολύ σπρώξιμο" από δήμαρχο και από ανθρώπους πολιτικών γραφειων;;;;

Είπε:
"Το ποδόσφαιρο στην Εύβοια είναι πολύ καλό, αν και κάποιοι θέλουν να το παρουσιάζουν ότι δεν πάει καλά. Μια χαρά πάμε, εγώ δεν βλέπω προβλήματα. Αν κάποιοι θέλουν να γεννάνε προβλήματα, δεν τους περνάει αυτό το πράγμα. Γίνεται δουλειά απ’ όλες τις ομάδες".

Λέμε:
Ο γράσος εμποδίζει την όραση. Τους "περνάει ή δεν τους περνάει" τους κακοθελητές τελικά;  Το ποιοι γεννάνε προβλήματα είναι φανερό. Αν δεν τους περνούσε ίσως ήσουν προπονητής ομάδων που πολύ θα ήθελες!!! Τι δεν κατάλαβες;   


Είπε:
 "Το καλοκαίρι βρέθηκα στο στόχαστρο κάποιων. Εγώ και να μην πάω προπονητής στη Χαλκίδα ή στα Ψαχνά δεν έγινε κάτι". 

Λέμε: 
Τελικά φαίνεται πως άλλα λες στην αρχή, άλλα στη μέση και άλλα στο τέλος
Έχεις όμως όλο τον χρόνο τώρα που δεν έχεις να καταστρώσεις σχέδια, συστήματα και άλλα σχετικά, να βάλεις μια σειρά στις σκέψεις σου.  

Καλό κι ευτυχισμένο 2021