Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Να προσέχετε την υγεία σας και πάντα να φοράτε την μάσκα σας και να κρατάτε αποστάσεις. Όχι ο ένας πάνω στον άλλον στους δρόμους και μπροστά από τα καταστήματα, γιατί αντί ν΄ ανοίξουν κι άλλες δραστηριότητες θα κλείσουν κι αυτές που ....άνοιξαν. Εμείς είχαμε προειδοποιήσει εδώ και καιρό και κάποιοι γελούσαν και ζητούσαν ν΄ ανοίξουν τα πάντα!!!

- Ας συνεχίσουμε λοιπόν έτσι και στο τέλος θα δούμε να κάνουν διαμαρτυρία με αυτοκινητοπομπή στους δρόμους της Χαλκίδας τα γραφεία τελετών, γιατί δεν θα προλαβαίνουν τις κηδείες. Μπορεί να είναι μακάβριο, αλλά τα θέλει ο οργανισμός μας.

- Πάμε λοιπόν δυνατά. Ν΄ ανοίξουν όλες οι δραστηριότητες. Να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών, αλλά και των υποδομών. Να γεμίσουμε τα γήπεδα, τα οποία θα παραχωρήσουν οι δήμοι οι οποίοι δηλώνουν υπευθυνότητα, αλλά να ικανοποιήσουμε και αυτούς που δήθεν διοικούν το ποδόσφαιρο και όχι μόνο και πιέζουν για να ξεκινήσουν όλα. Είναι ικανοί να δηλώσουν πως οι ποδοσφαιριστές θα φορούν μάσκες.

- Δεν είναι τα 26 κρούσματα που βρέθηκαν στην Εύβοια. Είναι πως αν γίνουν περισσότερα τεστ, θα βρεθούν και άλλα. Είναι πως τα 26 εύκολα θα γίνουν 52 και γιατί όχι 104. Βάλτε λοιπόν τα χεράκια σας και βγάλτε τα ματάκια σας, εσείς οι μπαχαλάκηδες, οι οποίοι γράψατε στα παλιά σας τα παπούτσια τα μέτρα και ξεχυθήκατε στους δρόμους για να πάρετε καινούργια παπούτσια. Υπάρχει όμως ένα θέμα. Με την συμπεριφορά σας βγάζετε και τα ματάκια των άλλων.

- Η δήμαρχος κυρία Έλενα Βάκα, είμαστε σίγουροι πως δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια. Η δήμαρχος δεν είναι ανεύθυνο άτομο και φυσικά δεν θα θυσιάσει την υγεία των δημοτών για ψηφοθηρικούς λόγους. Αν χρειασθεί θα κάνει την παρέμβασή της και δεν θα μείνει μόνο στην έκκληση.

- Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους και όπως είναι γνωστό τα Σαββατοκύριακα πάμε χαλαρά. Από Δευτέρα επανερχόμαστε σε κανονική ροή.