Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

....φαπούλες

 - Φοβερή η κριτική προς τον κύριο Αυγενάκη ασκούν οι εξυγιαντές και οι παρατρεχάμενοί τους, αλλά αυτή την κριτική έπρεπε να την κάνουν και για τον εαυτό τους. Έχουν γίνει δήθεν παράγοντες και δεν ασκούν πλέον καμιά εξουσία, αφού άλλοι διοικούν το ποδόσφαιρο και το έχουμε εξηγήσει. Ας κοιτάξουν πως έχουν "τεμαχίσει" τα πάντα.... κι ας απαντήσουν, γιατί ο επόμενος ή ο υποψήφιος επόμενος, κατηγορεί τον προηγούμενο.

- Οι εξυγιαντές απ΄ όπου έχουν περάσει διέλυσαν τα πάντα και πλέον το ποδόσφαιρο έπιασε πάτο. Πάρτε παράδειγμα τις ΕΠΣ σε όλη την Ελλάδα. Της κακομοίρας γίνεται. Κι εδώ "φέτες" έκαναν την ΕΠΣΕ. "Φέτες" το ΔΣ, "φέτες" τα σωματεία, "φέτες" την διαιτησία, μόνο και μόνο για το ποιος θα ελέγχει το σύστημα.

- Το αποτέλεσμα το είδαμε όλοι. Κουμάντο πλέον κάνουν άλλα κέντρα και οι διοικούντες τις ΕΠΣ παίρνουν εντολές και τις ακολουθούν πιστά, μόνο και μόνο για να μείνουν σε μια θέση, η οποία όμως έχασε την αίγλη της και μετά τις εκλογές στην ΕΠΟ, όποτε αυτές κι αν διεξαχθούν, δεν θα έχει καμία ουσιαστική δυνατότητα παρέμβασης.