Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Φάνη ακούς;;;

 - Αγαπητέ κύριε Περιφερειάρχη, φίλε Φάνη, άδικα χάνεις τον καιρό σου και άδικα πιστεύεις πως έπαψαν τα πολιτικά κοράκια, να ψάχνουν για ψοφίμια.
Θέλησαν να βρούνε κάτι, για ν΄ αντιμετωπίσουν μια κατάσταση που είναι η χειρότερη γι΄ αυτούς. 
Ήρθαν στην Βόρεια Εύβοια για να περάσουν ευχάριστα σ΄ έναν ωραίο χώρο και να πετάξουν και τις κομματικές ατάκες τους, για να λένε πως κάτι έκαναν.
Να ξεκινήσουμε από το ότι δεν ήταν ομόφωνη η απόφαση για τα έργα, αφού η Μπατζελή ψήφισε ΛΕΥΚΟ, άσχετα αν το ΛΕΥΚΟ δεν μετράει μαζί με τα ΟΧΙ. Την ενόχλησε πάντως όταν της είπες πως απουσίαζε και εννοούσες πως όταν η Εύβοια καιγόταν ήταν σε διακοπές!!!! Μας είπε πως θα έστελνε συνεργάτη της!!! Γιατί άραγε δεν διέκοψε τις διακοπές της και να ήταν εθελόντρια στην Βόρεια Εύβοια;
Ακούσαμε τον Αναγνωστάκη να λέει πως δικοί του άνθρωποι ήταν στην κατάσβεση της φωτιάς. Ο ίδιος ήτανε; Οι ΣΥΡΙΖΑίοι δεν λένε πως δεν υπάρχει ....οικογενειακή ευθύνη, αλλά προσωπική; Γιατί τώρα ο Αναγνωστάκης επικαλείται συγγενικά του πρόσωπα;
Πάμε τώρα στο θέμα.
Τα πολιτικά κοράκια, βγήκαν στο fb, γιατί μόνο αυτό τους έχει απομείνει για να παριστάνουν τους πολιτικούς και άρχισαν να λένε πως εσύ Φάνη κατήγγειλες πως η πυροσβεστική είχε εντολή ν΄ αφήσει τον τόπο να καεί!!!!!!!!!!
Τα πράγματα είναι απλά.
Θέλουν τον Φάνη, εναντίον της κυβέρνησης, εναντίον του Μητσοτάκη.
Θα επιχειρήσουν και άρχισαν από χθες, να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα για κυβέρνηση και Φάνη Σπανού.
Τα πολιτικά κοράκια, δεν κατάλαβαν τίποτα.
Ο Φάνης και γενικά η Περιφερειακή Αρχή έχουν άψογη συνεργασία με την κυβέρνηση και θα προχωρήσουν στην ανασυγκρότηση της Βόρειας Εύβοιας.
Μέχρι κι ο κ. Μαρκόπουλος βγήκε να γράψει ως συνήθως εναντίον του Φάνη και της κυβέρνησης, αλλά αυτό δείχνει και το γιατί ο Μητσοτάκης τον άφησε εκτός ψηφοδελτίου.
Κύριε Μαρκόπουλε ο Φάνης είναι εκεί που είναι με την ψήφο των πολιτών της Περιφέρειας και όχι επειδή το θέλατε εσείς.
Τα χρόνια πέρασαν και καλά θα κάνετε, να κοιτάξετε άλλα προβλήματα που πρέπει να λύσετε. Όταν θα έρθει η ώρα, να είσθε υποψήφιος για να δούμε αν οι πολίτες της Περιφέρειας επιλέξουν εσάς και όχι τον Φάνη.
Φάνη να τελειώνουμε.
Κοίτα την δουλειά σου. Φρόντισε την Βόρεια Εύβοια. Καθημερινή πίεση στην κυβέρνηση και καθημερινή ενημέρωση των κατοίκων, για τις κινήσεις σου και για τις κυβερνητικές αποφάσεις.
Δεν πρέπει να παλεύεις για να εξηγείς τα πάντα, σ΄ αυτούς που δεν θέλουν να καταλάβουν.
Αλήθεια δεν άκουσες την κυρία περιφερειακή σύμβουλο η οποία επέμενε πως με 20.000 ευρώ δεν φτιάχνεις σπίτι; Πόσες φορές πρέπει να της πεις πως αυτά τα 20.000 ευρώ ήταν η προκαταβολή;;;;
Όσο για την κυρία που αν δεν ήταν κόρη του μπαμπά της κι αν όλος ο κομματικός μηχανισμός δεν έπεφτε επάνω της για να εκλεγεί, δεν θα υπήρχε στον χάρτη. 
Φάνη, κοντά στους πολίτες και πίεση στην κυβέρνηση. 
Μην ανησυχείς για τα πολιτικά κοράκια. Στο τέλος θα τρώνε το ένα, το άλλο.