Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

....σουτάκια

 - Το ποδόσφαιρο δεν είναι ασκήσεις επί χάρτου, δεν είναι τα χρήματα που έχεις στο ταμείο, δεν είναι τίποτα αν η μπάλα δεν τσουλήσει στο χόρτο. Έχουμε δύο χρόνια τώρα που δεν έχουμε ποδόσφαιρο, η καταστροφή του οποίου άρχισε από τότε που η παράγκα θέλησε να έρθει και πάλι στο προσκήνιο και σε συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑίους υπουργούς, ανέλαβε.... τις τύχες του.

- Για ποιο Ελληνικό ποδόσφαιρο μιλάμε; Δεν βλέπουμε την εικόνα του; Σε ποιο επίπεδο πάει καλά; Παράγοντες είναι αυτοί που το διοικούν; Τι είναι το ποδόσφαιρο; Μαγαζάκι για να θέλει πωλητές οι οποίοι θα το πουλάνε; Ποιος το είπε πως το ποδόσφαιρο θέλει ανθρώπους μόνο με λογιστικές ικανότητες; 

- Πάρτε το απόφαση. Ποδοσφαιρόφατσες θέλει το ποδόσφαιρο, οι οποίοι θα μιλούν την ίδια γλώσσα με ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές κλπ. Υπάρχουν; Πάντως μην τους ψάχνετε ανάμεσα σ΄ αυτούς που τρέχουν πίσω από άλλους για να στηριχθούν και λένε πάντα ΝΑΙ, γιατί δεν έχουν κάτι άλλο να πούνε.

- Στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, τα ανέκδοτα άρχισαν να κυκλοφορούν και δυστυχώς μπαίνουμε στην 3η ποδοσφαιρική χρονιά, που δεν ξέρουμε αν θ΄ αρχίσουν και πότε θ΄ αρχίσουν τα πρωταθλήματα και το κύπελλο Εύβοιας.

- Έχετε παρατηρήσει κάτι; Από το 2019 που ανέλαβε ως πρόεδρος ο μεγάλος δεν έχει ολοκληρωθεί ούτε κάποιο πρωτάθλημα, ούτε φυσικά κύπελλο Εύβοιας. Αν αυτό συμβεί και τώρα 2021 - 2022 τότε το κακό θα έχει τριτώσει και αυτό κάτι θα σημαίνει.

- Μπορεί δηλαδή να πει κάποιος, ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη πως υπάρχει και Θεός. Εμείς το ξέρουμε, αλλά το γράφουμε για τους άπιστους.....