Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο να έχετε και πάντα με υγεία. Δυστυχώς τα πράγματα με τον κορονοϊό δεν πάνε καλά και ευχόμαστε να μην πάνε χειρότερα.
Η ανευθυνότητα πολλών, αλλά και η ολιγωρία της πολιτείας η οποία δεν θέλει να σπάσει αυγά και τα πάει όλα με το μαλακό, μας οδήγησαν σ΄ αυτό το σημείο.
Αν οι αρνητές του εμβολίου δεν πεισθούν, τότε η πολιτεία θα πρέπει να προχωρήσει στην υποχρεωτικότητα σε ότι έχει να κάνει με τα εμβόλια.
Στο κάτω κάτω της γραφής, όποιος θέλει να παίξει .....κορώνα γράμματα την δική του ζωή, δεν έχει κανένα δικαίωμα να στερεί το δικαίωμα να ζήσει σε κάποιον άλλο.

- Τελικά αυτή η κυβέρνηση έχει λόγο και τον κρατάει. Το είπε και το έκανε με τις ενισχύσεις και τις αποζημιώσεις στους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας. Σύντομα πάντως οι γνωστοί άγνωστοι, θα ζητήσουν και τα ρέστα. Πλάκα θα έχει να ζητήσουν και αποζημιώσεις  γι΄ αυτούς που είχαν ως επάγγελμα κάποιες "φυτείες"!!!! Κάτι θα βρούνε πάντως να πούνε.

- Τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου και να ευχηθούμε αυτό το Φθινόπωρο να μην έχουμε καταιγίδες και μάλιστα μεγάλης διάρκειας, ώστε να μην περάσουμε στις πλημμύρες. Θα είναι τραγικό να πηγαίνουμε εναλλάξ, από πλημμύρες σε φωτιές και από φωτιές σε πλημμύρες.

- Το θέμα της Δημοτικής Αγοράς στην Χαλκίδα, ανησυχεί κάποιους, γιατί επιμένουν να το χαρακτηρίζουν έργο Παγώνη!!! Κύριοι ηρεμήστε. Εδώ και δύο χρόνια, δήμαρχος είναι η κυρία Βάκα. Αν ήταν έργο Παγώνη, δεν θα ήταν ακόμη και σήμερα στην κατάσταση που είναι. Να σας θυμίσω πως ο κ. Παγώνης έκανε 4 περίπου χρόνια να ολοκληρώσει ένα μικρό μέρος του έργου Κλειστό Γυμναστηριο Βασιλικού και το παρουσίασε ως δικό του έργο, ενώ ουσιαστικά ήταν έργο Ζεμπίλη και το είχε ξεκινήσει ο Καρυστινός.

- Την Δημοτική Αγορά την ξεκίνησαν προηγούμενοι δήμαρχοι, την πλήρωσε ακριβά σε μελέτες ο κ. Παγώνης και ουσιαστική δουλειά μέχρι την δημοπράτηση και την σύμβαση με τον εργολάβο που ανέλαβε το έργο, έκανε αυτή η δημοτική αρχή με δήμαρχο την κυρία Βάκα και αντιδήμαρχο έργων τον κύριο Γουρνή  και με την βοήθεια της Περιφέρειας και φυσικά της κυβέρνησης της ΝΔ, γιατί οι ΣΥΡΙΖΑίοι κάπως αλλιώς τα έλεγαν κα τα έκαναν.

-Σαββατοκύριακο έχουμε και θα πάμε χαλαρά. Να ευχηθούμε στον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ καλή επιτυχία στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας. Την Κυριακή το απόγευμα στις 17:00 θα υποδεχθεί τον ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ στις 17:00.