Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Καλησπέρα αγαπητέ Κώστα

 - Αγαπητέ Κώστα έχεις την άποψή σου και καλά κάνεις, αλλά ξέχασες πολλά από αυτά που δεν έπρεπε να ξεχάσεις. Τα δύο τελευταία χρόνια δεν πάνε καλά τα οικονομικά της ΕΠΣΕ επειδή κάποιοι κάνουν σωστή διαχείριση και δεν χρειάζεται να είναι κανείς οικονομολόγος για να το διαπιστώσει αυτό, ούτε μαθηματικός.
Αγαπητέ Κώστα, όταν για δύο χρόνια μόνο εισπράττεις και δεν πληρώνεις, είναι λογικό να εμφανίζεις και ταμείο.
Πάμε λοιπόν να τα δούμε.
Η ΕΠΣΕ εδώ και δύο χρόνια δεν έχει πλέον στα έξοδα τον μισθό και την αποζημίωση μιας υπαλλήλου η οποία βγήκε στην σύνταξη. Ήταν πολλά τα λεφτά.
Η ΕΠΣΕ δεν έχει τα τελευταία δύο χρόνια, για πολλούς μήνες τους ....μισθούς των 3 υπαλλήλων αφού ήταν σε αναστολή εργασίας και πλήρωνε το κράτος.
Εδώ και μήνες η ΕΠΣΕ δεν έχει να πληρώνει τον μισθό υπαλλήλου η οποία δυστυχώς έφυγε από την ζωή.
Η ΕΠΣΕ αγαπητέ Κώστα τα δύο τελευταία χρόνια και για πολλούς μήνες εισέπραττε από τα σωματεία, αλλά δεν πλήρωνε ούτε όλο το ενοίκιο των γραφείων της αφού το μεγαλύτερο μέρος το πλήρωνε το κράτος, αφού τα γραφεία ήταν σε αναστολή.
Αγαπητέ Κώστα η ΕΠΣΕ εισέπραξε για δύο χρόνια παράβολα από ομάδες, προπονητές και ποδοσφαιριστές χωρίς να τελειώσει κάποιο πρωτάθλημα και τα έβαλε όλα στο ταμείο της και δεν έδωσε στην ΕΠΟ ούτε τα ποσοστά που λέει πως δίνει.
Η ΕΠΣΕ αγαπητέ Κώστα ξέρει πως και πάλι δεν θα ολοκληρωθούν πρωταθλήματα.
Ξέρει πως και πάλι θα βάλει σε αναστολή τα πάντα και απλά θα μας ξαναπείς κι εσύ πως η ΕΠΣΕ πάει καλά.
Ξέχασες να μας πεις πως μπορεί αν μείωσε τα παράβολα συμμετοχής, αλλά βρήκαν τρόπο αφού έβαλαν την ΕΠΟ (ΟΙ ΕΠΣ) να εφεύρει την αντικατάσταση δελτίων.
Μια ομάδα δηλαδή που έχει 100 δελτία θα πρέπει να πληρώσει 500 ευρώ ίσως και παραπάνω για να τ΄ αντικαταστήσει!!!
Αγαπητέ Κώστα, έχεις την άποψή σου και καλά κάνεις, αφού δεν θέλεις να σπάσεις αυγά. Επέτρεψέ μας λοιπόν να σχολιάσουμε δημόσια την άποψή σου, γιατί εμείς δεν σχολιάζουμε με τηλεφωνικές επικοινωνίες και σε κατ΄ ιδίαν συζητήσεις.
Εσύ τις απόψεις μας τις ξέρεις, αφού έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις.
Ας μην κρυβόμαστε λοιπόν πίσω από το δάχτυλό μας.