Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Δεν μας έφταναν όλα τ΄ άλλα Αυγουστιάτικα, είχαμε και την συζήτηση στην Βουλή και ειλικρινά μελαγχολήσαμε με όσα ακούσαμε.
Με τέτοιες συζητήσεις μπορεί να εμφανισθεί κι άλλη πανδημία.
Αναρωτήθηκε ο Βελόπουλος γιατί δεν του απαντά ονομαστικά ο πρωθυπουργός!!!
Σε ποιον να απαντήσει κύριε Βελόπουλε;
Ο Μητσοτάκης είναι Χριστιανός Ορθόδοξος αλλά δεν μιλάει ούτε παίρνει επιστολές από... τον Χριστό για να τις χρησιμοποιεί στις τηλεπωλήσεις!!!!
Κύριε Βελόπουλε, αλήθεια το εμβόλιο το κάνατε;

- Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Χαράλαμπου Αβερκιάδη ο οποίος έφυγε χθες από την ζωή σε ηλικία 90 χρόνων. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

- Ότι είχαμε να γράψουμε για τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό, το έχουμε γράψει και δεν έχουμε κανέναν λόγο να αναμασήσουμε αυτά που θέλουν οι Περιφερειακοί του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ και φυσικά οι χουντικοί, γιατί πιστεύουν πως έτσι θα μειώσουν τον Φάνη ως προσωπικότητα και την προσφορά του στην αυτοδιοίκηση. Κυρίες και κύριοι ήσασταν τριτοτέταρτοι στις τελευταίες εκλογές και θα πατώσετε στις επόμενες, αν και δεν βλέπουμε να είσθε και πάλι με ψηφοδέλτιο.

- Ο Φάνης Σπανός είναι αξιοπρεπής και φυσικά μέρα νύχτα δουλεύει για την Περιφέρεια και το καλό των πολιτών. Αυτοί που εμφανίσθηκαν μετά τις διακοπές τους και προσπαθούν να πούνε κάτι και δείχνουν με το δάχτυλο, θα τους απευθύνουμε εμείς ένα απλό ερώτημα. Κυρίες και κύριοι που ήσασταν από την πρώτη μέρα που εκδηλώθηκε η φωτιά;

- Θα το ρωτάμε συνεχώς, γιατί δεν έχουμε κανέναν λόγο να κρατήσουμε άλλη στάση. Περιμένουμε λοιπόν απαντήσεις. Πότε επιστρέψατε από τις διακοπές σας; Τις διακόψατε και πήγατε στην Βόρεια Εύβοια ή τελείωσαν οι διακοπές σας και μετά επιστρέψατε;;;;

- Δεν θέλουμε να κάνουμε καμία αναφορά σε αχάριστους δημάρχους, οι οποίοι επειδή ξέρουν πως δεν θα τους ψηφίσει ο κόσμος στις εκλογές του 2023, είπαν να εμφανιστούν ως επαναστάτες μήπως και κλέψουν ψηφαλάκια. Κούνια που σε κούναγε μεγάλε. Τελείωσες.