Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Μέσα στην γενική μαυρίλα, είχαμε χθες και την πρόκριση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ΠΑΟΚ και αυτό έφερε κάποιους παραπάνω βαθμούς στην Ελλάδα. Θα έχουμε λοιπόν δύο ομάδες μας στους ομίλους και να ευχηθούμε καλή επιτυχία για την συνέχεια.
Δυστυχώς χθες, βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο ο διοικητής του ΑΤ ΕΡΕΤΡΙΑΣ. Περιμένουμε να καταλήξουν οι ειδικοί στο αν ήταν δολοφονία ή αυτοκτονία. Η ουσία πάντως δεν αλλάζει. Ένας νέος άνθρωπος δεν είναι ..πλέον στην ζωή. Τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

- Τελικά με τίποτα δεν είναι ευχαριστημένη η αντιπολίτευση (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ κλπ).  Φυσικά η κυβέρνηση δεν πρόκειται ν΄ ακολουθήσει την δική τους πρακτική, αλλά θα συνεχίσει την συζήτηση με τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της Βόρειας Εύβοας, ώστε να είναι δίπλα τους με πράξεις και όχι στα λόγια.

- Τρόποι υπάρχουν και η κυβέρνηση δείχνει αποφασισμένη να σταθεί με έργα και προγράμματα δίπλα σε όλους, ώστε η ΒΌΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ να γίνει καλύτερη, να προσφέρει νέες θέσεις εργασίας και φυσικά να ξαναφτιάξουν όλοι τα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους.

- Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ιδιαίτερα ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός είναι εκεί έχοντας δίπλα του τους αντιπεριφερειάρχες και δεν πρόκειται ν΄ αφήσει αβοήθητη την περιοχή.

- Η λάσπη που του ρίχνουν κάποιοι, οι οποίοι είχαν πάντα το αντάρτικο μέσα τους, δεν πιάνει στον Φάνη και θα έπρεπε να το ξέρουν. Δεν μπορούμε ν΄ ακούμε μαλακίες κανενός και ιδιαίτερα αυτών που λένε πως αυτοί έβγαλαν Περιφερειάρχη τον Φάνη, την στιγμή που δεν είχαν καταφέρει να βγάλουν τον εαυτό τους στο πρόσφατο παρελθόν.

- Δεν είναι δυνατόν να δεχθούμε πως αυτοί που θέλουν να εκδικηθούν τον Μητσοτάκη, επειδή δεν τους είχε στα ψηφοδέλτια, χτυπούν το Φάνη. Δεν τους πιστεύει κανείς. Είναι πραγματικές κότες. Δεν λένε τίποτα για το τομάρι τους και προσπαθούν να κρύψουν  την πολιτική τους γύμνια.

- Οι εργολάβοι της ενημέρωσης οι οποίοι απειλούν με τον δικό τους γνωστό τρόπο την Περιφερειακή Αρχή, ξέρουν πως όχι δύναμη δεν έχουν, αλλά έρχεται η ώρα που θα χρειασθεί να πληρώσουν για τις συκοφαντίες τους.